Xbox Series S vs PS5

Series S ile Series X'in farkı ne? Aldığımız FPS Series S'de yetmez mi? İdeal monitörler ve TV'ler genelde 144hz oluyor. Series S ile oynadığımız oyunlarda 144 FPS alamaz mıyız?
Yanından bile geçemezsiniz. Series S ancak düşük grafikli oyunları 80 90 FPS civarı çalıştırabilir. Grafikleri orta üstü olan bir oyunu 60 bile çalıştıramayabilirsiniz. Series X gibi konsollar bile o kadar performans veremiyor.

Televizyona bağlıyacağım zaten PS5 almasına alırım lakin oyunları çok pahalı diye duydum Game Pass gibi bir muahbbet var mı PS de.

Hayır. Series S ve X arası ciddi performans farkı var.

Artık PC'ye geliyor hepsi, 1-2 sene sonra gelecek çıkan oyun.
Ama "Series X", "Series S"in fiyatının 2 katı ve bence "Series S" 100 fps veriyorsa F/P olarak Series S alınmalı.
Edit: Ben Apex Legends ve Age of Empires III Definitive Edition oynuyorum bana Series S yeterli. 2 katı fiyat vermeye gerek yok.

Hayır. Series S ve X arası ciddi performans farkı var.

Artık PC'ye geliyor hepsi, 1-2 sene sonra gelecek çıkan oyun.
Tlou 3 çıktığında 2 sene beklemek anlamlı olmaz. Spoiler yemek vb şeyleri saymıyorum zaten. Ayrıca söylediğim gibi Sony özel oyunları Gow Tlou ile sınırlı değil. Eskiden yapılma harika seriler de var. Medievil Last Guardian vb. Ayrıca konsol karşılaştırması yapıyoruz ikisinden biri alınacaksa özel oyun çıkma şansı olanı tercih etmek bence daha mantıklı.

Televizyona bağlıyacağım zaten PS5 almasına alırım lakin oyunları çok pahalı diye duydum Game Pass gibi bir muahbbet var mı PS de.
Plus var hocam 3 çeşit abonelik sunuyor Deluxe, Extra, Essential içerisinde her şey olan Deluxe 300 TL, ben de PS5 kullanıyorum fakat bu sizin oynadığınız oyunlara göre değişiyor tabii bakabilirsiniz sitesinden ben öneririm.

PS plus var ve Game Pass kadar iyi. Kimine göre daha iyi bile olabilir. PS özel oyunlarının çoğu var. Oynamaya değecek ama para vermeye değmeyecek oyunlar da var. Büyük yapım çok yani içinde. O da GP ile aynı fiyat. Ayrıca her oyunun fiyatı o kadar uçuk değil. Kimi oyun pcde 1000 TL iken konsolda 200 TL kimi oyun PC'de 100 TL iken konsolda 1000 TL. Tamamen değişiyor yani. Yeni çıkan oyunlar bazen daha pahalı çıkıyor tek büyük problem o. Silent Hill 2 en büyük örnek.

Dualsense konusunu hafife almayın bu arada. Adamlar öyle bir yapmış ki Uncharted oynuyordum AK kullanırken resmen aimimi bozuyordu tetiğin titremesi. Adamlar öyle gerçekçi ayarlamış ki recoil varmış gibi hissediyorsun. Silahtan silaha tetik sertliğinin değişmesi de apayrı bir eğlence. Xbox'ta sadece normal titreşim var.

Plus var hocam 3 çeşit abonelik sunuyor Deluxe, extra, Essential içerisinde her şey olan Deluxe 300 TL, ben de PS5 kullanıyorum fakat bu sizin oynadığınız oyunlara göre değişiyor tabii bakabilirsiniz sitesinden ben öneririm.

Plus'e aldığında oyunları satın almadan oynaya biliyorsun değil mi tüm PS Store'deki.

Plus'e aldığında oyunları satın almadan oynaya biliyorsun değil mi tüm PS Store'deki.
Aboneliğiniz devam ettiği sürece katalogdaki oyunları oynayabilirsiniz. Eğer en üst sürüme sahipseniz klasikler kataloğunu da kullanabiliyorsunuz. Eski Gow'lar Medievil'lar falan hep orada var. Yeni oyunları verilen süre boyunca deneyedebiliyorsunuz.

Atıyorum üyeliğim boyunca yeni çıkan Call of Duty oyunları istediğim kadar oynayamıyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı