Xbox Series S vs Xbox One X

grrpaow

Decapat
Katılım
24 Aralık 2021
Mesajlar
361
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S
Cinsiyet
Erkek
Beni 2-3 sene idare etmesini istiyorum Xbox Series S kullanmış birisiyim depolama alanı az 300 civari depolama 5 sene götürmez diye düşünüyorum. Xbox One X daha mantıklı geliyor dostlar. Ne yapmalıyım? Garantili Xbox One X bulursam alayım mı? Dediğim gibi 2-3 sene götürsün yeter.
 
Series S daha çok götürür ve daha güncel bir cihaz. One X ile aralarında SSD farkı ve çıkış tarihi farkı var hocam bu kadar bir de birisi bazı oyunları 60 FPS oynatıyor birisi oynatmıyor bunlara da bakar göz gezdirirsen karar verebilirsin.
 
Hocam One X alacağım herhalde ama kafama takılan bir soru var cihazın içi açılıp açılmağını nasıl anlarım, hayırlı yıllar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam One X alacağım herhalde ama kafama takılan bir soru var cihazın içi açılıp açılmağını nasıp anlarım hayırlı yıllar.

Arkasında genelde güvenlik etiketi bulunuyor oradan anlayabilirsin ama bak iki cihazı da kullandım Series S al One X kesinlikle seni üzmez eğer bütçe sıkıntın yoksa Series S al üzme kendini.
 
Uzun süre yeni çıkan bütün oyunları oynamak istiyorsan Series S alman gerekiyor. Ama One X daha kuvvetli ve şu anda var olan oyunları daha yüksek görsel kalite ile çalıştırıyor. One X'lerde HDMI çipi arızası kroniktir. Yani içi açılıp çip değişimi yapılmışsa sizin için daha uzun ömürlü olabilir içi hiç açılmamış cihaza göre.
 
HDMI çipi arızası nedir hocam?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı