Xbox Series S'e HDD takılır mı?

scoutt

Decapat
Daha fazla  
Xbox Series S'in hafızası az diye HDD takmayı düşünüyorum fakat sanırım hard diske yeni oyunlar kurulmuyor. Hangi oyunları kurabilirim, tüm HDD'ler olur mu veya oyun yüklerken HDD'ye nasıl yükleyeceğim? Açıklarsanız sevinirim.

Xbox Series S'in hafızası az diye HDD takmayı düşünüyorum fakat sanırım hard diske yeni oyunlar kurulmuyor. Hangi oyunları kurabilirim, tüm HDD'ler olur mu veya oyun yüklerken HDD'ye nasıl yükleyeceğim? Açıklarsanız sevinirim.
Direkt içine normal entegre edemezsin ama harici bir şekilde belki olabilir ama direkt içine entegre edilmiyor diye biliyorum.

Harici olarak kullanabilirsiniz sadece. Depolama ayarlarında taktığınız harici hard diski Xbox'a göre biçimlendireceksiniz Xbox kendisi otomatik HDD'ye kurar zaten.

Takamazsın. İlla takacağım diyorsan ve kafan da azcık kırıksa Xbox'ın kendi ssd'leri boyutunda ssd alıp içine açarak takabilirsin ama dediğim gibi aşırı mantıksız bilgi olsun diye söyledim. USB ile HDD takabilirsin ama Series X/S güncellemesi almış oyunları oynayamazsın.

Takamazsın. İlla takacağım diyorsan ve kafan da azıcık kırıksa Xbox'ın kendi SSD'leri boyutunda SSD alıp içine açarak takabilirsin ama dediğim gibi aşırı mantıksız bilgi olsun diye söyledim. USB ile HDD takabilirsin ama Series X/S güncellemesi almış oyunları oynayamazsın.

Yok zaten 7K gibi fiyatlar verilmez SSD için, elimde şu an bir laptop HDD var değerlendirebilir miyim diye düşünmüştüm

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı