Elektronik Xbox Series Wireless 9. Nesil Carbon Black GamePad 2135TL

Bu tarz fare & gamepad gibi cihazlarin hassasiyetini bilmeyenler bu sekilde yorum yapmaya devam edecektir. Xbox 9. nesil gamepad pil masrafi ile zaten 2500 TL civarina gelecek. Farelerde optik switch dedigimiz double Click sorunu yasatmayan switch mantigi gibi gamepad icin hall efect var, hall efect olmayan ve pil masrafi olan bir urunu o 8bit diye dalga gectigin urunle kiyaslayamazsin. Kaldi ki Xbox 9. nesil Bluetooth baglantisi ile baglaniyor. Masaustu icin ekstra dongle parasi vereceklerde var. USB ile calissin istiyorsan o da 1000 TL. Siz siz olun bilmeden konusmayin.

8BitDo Ultimate hall effect 2.4G de aldiniz mi?

Aldım diğerlerine göre iyi değil maalesef.

Size gelende bir sorun var sanırım elime X15 geldi az önce hiç kokmuyor.

Hocam işte kokuyor derken hissetme anlamında diyorum lütfen Xbox 9.nesil ile şu Çin mallarını bir tutmayın olmasın hall effect rahatlık konfor kalite Xbox çok daha iyi Razer wolwerine Chrome V2 aldım o çok daha iyi mesela.

@ahmttunc anlıyorum sizi gerçekten​

Resim boyutu küçültmek zorunda kaldım yüklemedi kötü gözükebilir benim ürünlerim bunlar deneyimim Razer 1 - Xbox 2 ve DualSense 2 - 8BitDo Ultimate 3 - ve diğerleri.

IMG_20241213_221809-min.jpg

Bunlar benim deneyimim hall effect gram işime yaramıyor benim, ben elime ürünü alınca kaliteyi hissedeceğim Çin malı ürün hissiyatı veriyor her yerden ışık sızıyor kötü bir ürün satacağım zaten Temu'dan bedavaya almıştım. Şimdi sırada V2 Pro kaldı param olunca onu da alacağım eminim çok daha iyidir.

Son düzenleme:
Hocam işte kokuyor derken hissetme anlamında diyorum lütfen Xbox 9.nesil ile şu Çin mallarını bir tutmayın olmasın hall effect rahatlık konfor kalite Xbox çok daha iyi Razer wolwerine Chrome V2 aldım o çok daha iyi mesela.

@ahmttunc anlıyorum sizi gerçekten​

Resim boyutu küçültmek zorunda kaldım yüklemedi kötü gözükebilir benim ürünlerim bunlar deneyimim Razer 1 - Xbox 2 ve DualSense 2 - 8BitDo Ultimate 3 - ve diğerleri.

Eki Görüntüle 2373618

Bunlar benim deneyimim hall effect gram işime yaramıyor benim, ben elime ürünü alınca kaliteyi hissedeceğim Çin malı ürün hissiyatı veriyor her yerden ışık sızıyor kötü bir ürün satacağım zaten Temu'dan bedavaya almıştım. Şimdi sırada V2 Pro kaldı param olunca onu da alacağım eminim çok daha iyidir.
Hocam, bir şey soracağım konudan bağımsız. Neden 5 tane Gamepad aldınız çok merak ediyorum.
Uyum çok sıkıntı değil hocam, DualSense için özel programlar var.
Herkes programlar ile uğraşmak istemeyebilir, genel kullanıcı tak-kullan almayı tercih eder. Bu sebeple Xbox kolunun alınmasının daha mantıklı görüyorum. Ayrıca 2 kolu da elime aldım dualsense uzun kullanımdan sonra gıcırdamaya başlıyor (bu sadece bende olmuş olabilir bunu çok önemsemeye gerek yok) ve Dualsense gerçekten el ağrıtıyor ve ağır bir kontrolcü diye düşünüyorum.

Herkes programlar ile uğraşmak istemeyebilir, genel kullanıcı tak-kullan almayı tercih eder. Bu sebeple Xbox kolunun alınmasının daha mantıklı görüyorum. Ayrıca 2 kolu da elime aldım DualSense uzun kullanımdan sonra gıcırdamaya başlıyor (bu sadece bende olmuş olabilir bunu çok önemsemeye gerek yok) ve DualSense gerçekten el ağrıtıyor ve ağır bir kontrolcü diye düşünüyorum.

Hocam program dediğim de 2 dk'da Next Next diye kurulan bir şey. DualSense biraz ağır haklısınız, fakat bildiğiniz gibi Haptic Feedback ve Adaptive Triger ek özellikleri var. Gıcırdama problemi bende olmadı, 1 senedir yoğun kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı