Xbox Series X 1440p görmüyor

ArnoVDorian

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2020
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler, bugün itibarıyla 1440p çözünürlüğe sahip bir monitör aldım. Monitör elime ilk ulaştığında Xbox'tan ayarlara girip baktım ve çözünürlüğün 1440p olduğunu gördüm. Bir süre oyun oynadım ve ayarlara geri döndüğümde 1080P'de kaldığını gördüm, 1440p seçenekler arasında değildi. Tek çözüm bulabildim, "Video uygunluğu ve aşırı tarama" bölümünden, "Otomatik algıla" yerine "HDMI" yaparsam 1440P'ye geçebiliyorum ama bu sefer de "Değişken yenileme hızına izin ver" başta olmak üzere birçok seçenek kapanıyor. Monitör FreeSync destekliyor, o konuda sorun yok. Şu an ya çözünürlükten ya da monitörün bazı özelliklerinden feragat etmek zorunda kalıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.
 
Herkese iyi günler, bugün itibarıyla 1440p çözünürlüğe sahip bir monitör aldım. Monitör elime ilk ulaştığında Xbox'tan ayarlara girip baktım ve çözünürlüğün 1440p olduğunu gördüm. Bir süre oyun oynadım ve ayarlara geri döndüğümde 1080P'de kaldığını gördüm, 1440p seçenekler arasında değildi. Tek çözüm bulabildim, "Video uygunluğu ve aşırı tarama" bölümünden, "Otomatik algıla" yerine "HDMI" yaparsam 1440P'ye geçebiliyorum ama bu sefer de "Değişken yenileme hızına izin ver" başta olmak üzere birçok seçenek kapanıyor. Monitör FreeSync destekliyor, o konuda sorun yok. Şu an ya çözünürlktüen ya da
Hocam monitör ayarlarına bakabilirsiniz tekrar monitör menüsünden.Samsung ise oyuna girdiği zaman arka joy stickten ayarları yineleyin derim.
 

Geri
Yukarı