- Makaleler
- 2
PC zaten var yüksek standartlarda amacım benim arkama yaslanıp rahat rahat oyun oynamak.
O zaman PlayStation al hocam, tabii sevdiğin oyun türlerine zevkine göre de değişir.
PC zaten var yüksek standartlarda amacım benim arkama yaslanıp rahat rahat oyun oynamak.
Xbox yerine PC almanı tavsiye ederim. Oynayacağın oyunlar da aynı, kullanacağın abonelik sistemi de aynı.
Konu sahibi alınır mı diye soruyor siz PC öneriyorsunuz, önerinizi asıl soruya cevap verdikten sonra yapın, arkadaş uzanıp oyun oynamak istiyor.
“Xbox yerine” deyince almasını önermediğimi anlamayan bir tek sensin.
Neden önermediğini bile dememişsin sadece ortak özelliklerini söylemişsin buna öneri mi diyorsun."daha önce hiç konsola sahip olmadım" cümlesinden konsol istediğini anlamayan tek sensin.
Konu sahibi alınır mı diye soruyor siz PC öneriyorsunuz, önerinizi asıl soruya cevap verdikten sonra yapın, arkadaş uzanıp oyun oynamak istiyor.
Tam olarak bunun için geçen yıl PC yerine Xbox Series X aldım ve son derece memnunum. Ancak bu neslin sonuna yavaş yavaş gelindiği için PC olması durumunda biraz karar vermek zor olabilir.PC zaten var yüksek standartlarda amacım benim arkama yaslanıp rahat rahat oyun oynamak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.