Xbox Series X alınır mı? Yeni konsol beklenir mi?

Xbox yerine PC almanı tavsiye ederim. Oynayacağın oyunlar da aynı, kullanacağın abonelik sistemi de aynı.

Konu sahibi alınır mı diye soruyor siz PC öneriyorsunuz, önerinizi asıl soruya cevap verdikten sonra yapın, arkadaş uzanıp oyun oynamak istiyor.

Neden önermediğini bile dememişsin sadece ortak özelliklerini söylemişsin buna öneri mi diyorsun."daha önce hiç konsola sahip olmadım" cümlesinden konsol istediğini anlamayan tek sensin.

PC'si olduğunu okumadım, başlığa açıklamaya göre cevap veriyoruz. Ortak özellik dediğin şey gayet açıklayıcı ama sen anlamadıysan yapacak bir şey yok.

PC zaten var yüksek standartlarda amacım benim arkama yaslanıp rahat rahat oyun oynamak.
Tam olarak bunun için geçen yıl PC yerine Xbox Series X aldım ve son derece memnunum. Ancak bu neslin sonuna yavaş yavaş gelindiği için PC olması durumunda biraz karar vermek zor olabilir.

Eğer TV karşısında kullanacak iseniz ve yoksa öncelikle en az 55” olmak üzere iyi bir TV ve Elite Series 2 kontrolcü alarak ön hazırlığa başlayabilirsiniz. PC’yi TV’ye bağlayarak geçici bir süre aynı konfora erişebilirsiniz. TV ihtiyacı yok ise de hiç düşünmeden konsolu alabilirsiniz.

Koltuğa oturur oturmaz anında açılan bir cihaz ve kumandayı elinize alır almaz kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayan Quick Resume gibi özellikler oldukça konforlu ve keyifli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı