Xbox Series X alınır mı?

Xbox'da FPS kilidi olduğundan dolayı net bir şey diyemeyiz fakat 12 tflop olduğunu varsayarsak 2080 Ti gücünde bir GPU'su var.
Hocam teoride evet öyle de PS5'de bu cihaz kadar güçlü. Konsollorda teknik özelliklere bakılmasının pek bir manası yok burada göz önünde bulundurulması gereken yaşanabilecek en iyi deneyimi hangi platformun verebileceğini bulmak. Sonuç olarak ona da çıkıyor oyun diğerine de.

Attığınız videoyu bu konuyu açmadan önce izlemiştim, ancak hatırladığım kadarıyla içinde yeterli kendime göre yeni bilgi bulamamıştım. Sebeplerinden en büyüğüde benim xbox series x i 4700 tlye alacak olmam oldu.
Kasayı saklayıp yeni işlemci, anakart, RAM ve ekran kartı alıp upgrade edebilirsiniz. PSU ne?
Corsair vs650w hocam ancak 6 yıllık kendisi ömürü hakkında çok bir bilgim yok o yüzden bunu yazma gereksinimi duydum.

Temiz ise sorun olacağını sanmıyorum ya da belki değiştirebilirsiniz.

Bende o taraftayım zaten. Kullanıcının her oyuna en az 500 ortalama 700 TL verecek durumu yoksa Xbox tarafı daha iyi olabilir.
Katılıyorum bu dediğinize, o yüzden ps5 i bu denkleme alma gereksinimi duymadım bile

İsterseniz 4-5 sene ileriye dönük olarak bu parçalar ile upgrade edebilirsiniz.

Series s varken, X gereksiz.
X alacağıma direkt PS5 alırım daha iyi.
X, S'e göre daha güçlü fakat iki konsolda da rahat rahat yeni nesil oyun oynayabiliyorsun.

Series s ileride akıcılığını daha erken kaybedecek. Ve neden PS5?

Hocam bence Series S alın. Hem Gamepass var hem Ray Tracing. 2K'da videoda oynatıyor. Sisteminizde fena sayılmaz.

Bu önerdiğiniz sistemde işlemciyi RAM'i ve anakartı bir tık üst seviyeye çekersek (sonradan belki ekran kartında 3060'a geçebilirim) ne kadar tutuyor hocam acaba? Teşekkür ederim öneriniz için.

3060 dahil belki 7000₺'ye upgrade yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…