Xbox Series X alınır mı?

Hocam adam alıyor oyunu 100 tane kişiye satıyor ama hepsi offline oynuyor öyle olunca bir sorun çıkmıyor ara sıra böyle konu açan satıcılar oluyor.

Hocam adam alıyor oyunu 100 tane kişiye satıyor ama hepsi offline oynuyor öyle olunca bir sorun çıkmıyor ara sıra böyle konu açan satıcılar oluyor.

Pek beğendiğimi söyleyemem. 100 kişinin girdiği hesaba girmektense 400 lira veririm daha iyi. Ayrıca Gamepass'de RDR2 yok mu? Bir de Microsoft Flight Sim gelicek sanırım, yada geldi mi?

512GB'ın yeterli olacağını düşünmüyorum, PS4 kullanıyorum ve onda bile 500GB yetmiyor ve yeni nesil oyunlar daha çok alan kaplayacak ve eğer Xbox'ın depolama alanı genişleten aksesuarını alırsan bu toplam fiyat zaten Xbox Series X'e eşit oluyor. Ben paran varsa Series X öneririm.

Pek beğendiğimi söyleyemem. 100 kişinin girdiği hesaba girmektense 400 lira veririm daha iyi. Ayrıca Game Pass'de RDR2 yok mu? Bir de Microsoft Flight SIM gelecek sanırım, ya da geldi mi?

100 kişi diye salladım siz bilirsiniz tabii RDR2 yok Game Pass'te Microsoft Flight SIM galiba gelmişti.

Hocam zaten Series X alacağım. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi. 512 GB yetmeyecektir.

Series S 2. eller şuan 3K maks .
Ssd indirim beklersen 1tb lıklar güzel fiyatlara iniyor 4.5K ya mal olu (bence) maks.
Hocam zaten Series X alacağım. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi. 512 GB yetmeyecektir.
Hayırlı olsun o zaman kral güle güle kullan.

Pek beğendiğimi söyleyemem. 100 kişinin girdiği hesaba girmektense 400 lira veririm daha iyi. Ayrıca Gamepass'de RDR2 yok mu? Bir de Microsoft Flight Sim gelicek sanırım, yada geldi mi?
Hayır yok. RDR2 gelmişti sonra çıktı. Tekrardan geri gelebilir. RDR Online var şu an.
Hocam burdaki online versiyonu sanırsam ve Gamepass'da gözüküyor. Online olanını oynamak için normal oyun da gerekiyor mu?

Eki Görüntüle 1032072
Gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…