Xbox Series X alınır mı?

Eve geldim.

Hocam dediğim gibi Series S'e sıcak bakmıyorum. @AlbertEnisteniz

Ben de aynı fikirdeyim. @Turbox Sevdalisi

Hocam Seagate ile anlaşmalı olduklarını duydum ve SSD'ler çok pahalı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca Series X alırsam disk yeterli.

Stok sorunu yok gibi gözüküyor. Her yerde var. Ayrıca ben yaşadığım yerdeki Vatan şubesinden alacağım. ya da MediaMarkt. B-belki de Teknosa.

Maalesef dersleri Zoom üzerinden işliyoruz. Zaten şu anki bilgisayar yetiyor. İleride 4.000TL gibi bir bütçe ile oyun değil iş odaklı uygun bir dizüstü alacağım.

Maalesef yurt dışından getirebilecek kimsem yok.

Ben de çok istiyordum geniş ekran. Teşekkürler <3

5 TL'ye RDR2 mi? Vay canına, nasıl?

Birkaç videoda Gamepad'ler arasında oldukça fark olmasına rağmen ele iyi oturduğunu ve kolay alışıldığını söylüyorlardı.

Hocam adam alıyor oyunu 100 tane kişiye satıyor ama hepsi offline oynuyor öyle olunca bir sorun çıkmıyor ara sıra böyle konu açan satıcılar oluyor.

Hocam adam alıyor oyunu 100 tane kişiye satıyor ama hepsi offline oynuyor öyle olunca bir sorun çıkmıyor ara sıra böyle konu açan satıcılar oluyor.

Pek beğendiğimi söyleyemem. 100 kişinin girdiği hesaba girmektense 400 lira veririm daha iyi. Ayrıca Gamepass'de RDR2 yok mu? Bir de Microsoft Flight Sim gelicek sanırım, yada geldi mi?

Elimde 3 GB RAM, 1 GB ekran kartı gibi özelliklere sahip eski bir bilgisayar var. Şu zamanda ekran kartlarının bu saçma fiyatı ve Xbox'un oyuncu dostu kampanyaları nedeniyle aklıma şu fikir takıldı:

Xbox Series X ve 27 inch 2K monitör alıp oyunları konsolda oynayacağım, gündelik ders vb. işler için de elimdeki bilgisayarı kullanacağım. Daha sonra daha iyi özelliklere sahip bir bilgisayar alacağım. Sizce mantıklı mı? Series S düşündüm fakat 512 GB SSD ile istediğim şeyleri yapamayacağım sonucuna ulaştım.
512GB'ın yeterli olacağını düşünmüyorum, PS4 kullanıyorum ve onda bile 500GB yetmiyor ve yeni nesil oyunlar daha çok alan kaplayacak ve eğer Xbox'ın depolama alanı genişleten aksesuarını alırsan bu toplam fiyat zaten Xbox Series X'e eşit oluyor. Ben paran varsa Series X öneririm.

Pek beğendiğimi söyleyemem. 100 kişinin girdiği hesaba girmektense 400 lira veririm daha iyi. Ayrıca Game Pass'de RDR2 yok mu? Bir de Microsoft Flight SIM gelecek sanırım, ya da geldi mi?

100 kişi diye salladım siz bilirsiniz tabii RDR2 yok Game Pass'te Microsoft Flight SIM galiba gelmişti.

512GB'ın yeterli olacağını düşünmüyorum, PS4 kullanıyorum ve onda bile 500GB yetmiyor ve yeni nesil oyunlar daha çok alan kaplayacak ve eğer Xbox'ın depolama alanı genişleten aksesuarını alırsan bu toplam fiyat zaten Xbox Series X'e eşit oluyor. Ben paran varsa Series X öneririm.

Hocam zaten Series X alacağım. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi. 512 GB yetmeyecektir.

Eve geldim.

Hocam dediğim gibi Series S'e sıcak bakmıyorum. @AlbertEnisteniz

Ben de aynı fikirdeyim. @Turbox Sevdalisi

Hocam Seagate ile anlaşmalı olduklarını duydum ve SSD'ler çok pahalı yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca Series X alırsam disk yeterli.

Stok sorunu yok gibi gözüküyor. Her yerde var. Ayrıca ben yaşadığım yerdeki Vatan şubesinden alacağım. Yada Mediamarkt. B-belkide Teknosa..

Maalesef dersleri Zoom üzerinden işliyoruz. Zaten şuanki bilgisayar yetiyor. İlerde 4.000TL gibi bir bütçe ile oyun değil iş odaklı uygun bir dizüstü alacağım.

Maalesef yurt dışından getirebilecek kimsem yok.

Ben de çok istiyordum geniş ekran. Teşekkürler <3

5 TL'ye RDR2 mi? Vay canına, nasıl?

Birkaç videoda Gamepad'ler arasında oldukça fark olmasına rağmen ele iyi oturduğunu ve kolay alışıldığını söylüyorlardı.
Series S 2. eller şuan 3K maks .
Ssd indirim beklersen 1tb lıklar güzel fiyatlara iniyor 4.5K ya mal olu (bence) maks.
Hocam zaten Series X alacağım. Önceki mesajlarımda da dediğim gibi. 512 GB yetmeyecektir.
Hayırlı olsun o zaman kral güle güle kullan.

100 kişi diye salladım siz bilirsiniz tabii RDR2 yok Game Pass'te Microsoft Flight SIM galiba gelmişti.

Hocam burdaki online versiyonu sanırsam ve Gamepass'da gözüküyor. Online olanını oynamak için normal oyun da gerekiyor mu?

1621498711887.png

Pek beğendiğimi söyleyemem. 100 kişinin girdiği hesaba girmektense 400 lira veririm daha iyi. Ayrıca Gamepass'de RDR2 yok mu? Bir de Microsoft Flight Sim gelicek sanırım, yada geldi mi?
Hayır yok. RDR2 gelmişti sonra çıktı. Tekrardan geri gelebilir. RDR Online var şu an.
Hocam burdaki online versiyonu sanırsam ve Gamepass'da gözüküyor. Online olanını oynamak için normal oyun da gerekiyor mu?

Eki Görüntüle 1032072
Gerekmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı