Xbox Series X indirim beklemeli miyim?

Merhaba, dün sipariş verecektim 14800TL civarlarına geliyordu yarın veririm dedim, şimdi ise en ucuz 15700TL açıkçası sinir oldum, beklemeli miyim yoksa sipariş vermeli miyim?

Xbox Series X

Hocam saha inmez alın. Bu arada Nethouse alın bir tık daha pahalı ama ürün bozuk çıkarsa ortada kalırsınız Nethouse Microsoft Türkiye resmi satıcısı Microsoft garantili oluyor.

Döviz ve karaborsa düzelmeden fiyatlar inmez.
Onu bende biliyorum benim demek istediğim daha dün 900tl daha ucuzdu hatta indirim kodu ile 14300 civarına geliyordu.
Büyük indirim gelmez bence alın gitsin.
Bi kaç saate almayı düşünüyorum.
Hocam saha inmez alın. Bu arada Nethouse alın bir tık daha pahalı ama ürün bozuk çıkarsa ortada kalırsınız Nethouse Microsoft Türkiye resmi satıcısı Microsoft garantili oluyor.
Satıcı ile konuşmuştum zaten ürünün garanti türü distribütör garantili olduğunu yani Microsoft Türkiye ile muhatap olacağımıda söylemişti. bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Hadi gönderdiği anda bozuk çıktı diyelim aynı şekilde alt kısımda 9,10,11 Madde'si uyarınca değişim isteme hakkına tüketici olarak sahibim.

1669652978801.png
1669652995209.png

Kaynak

Hadi gönderdiği anda bozuk çıktı diyelim aynı şekilde alt kısımda 9, 10, 11 Madde'si uyarınca değişim isteme hakkına tüketici olarak sahibim.

1-2 yıl beklersiniz iade için.

Satıcı ile konuşmuştum zaten ürünün garanti türü distribütör garantili olduğunu yani Microsoft Türkiye ile muhatap olacağımıda söylemişti. Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Hocam büyük ihtimalle değildir. Yalan söyleme ihtimali var. Bu fiyata ihtimal vermiyorum Microsoft TR garantili olmasına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı