Xbox Series X kullanıcı yorumları

4-5 gün oldu alalı. Bu kadar sessiz ve serin çalışan bir konsol ben görmedim. 3 Aylık ultimate ile birlikte EAPlay ve tüm Game pass kütüphanesine erişiyorsun. Oyunlar efsane. Sürekli büyüyen bir sistem hakim. Hiç düşünme XSX al derim. Series S 'e hiç lüzum yok.

6.500'e Amazondan indirim ile aldım. İçim o kadar rahat ki, bu paralara bu kalitede PC alamayacağımı çok iyi biliyorum.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Fakat PS konsoluna oyun fiyatları yüzünden çok sıcak bakamıyorum. Game Pass benim oldukça işimi görüyor. Ayrıca çevremde ve kardeşimde Xbox olduğu için ortak platformdan uzaklaşmayı pek düşünmüyorum. 😊

O zaman sizin için Xbox uygundur. Zaten Series X 7500'den daha uygun miktarlara da geldi. İndirimde yakalarsanız harika olur geçen gün MediaMarkt üzerinde 6700 bandına düşmüştü 2 yıl garantili olanı. PS5 üzerinde daha fazla sorun var o konuda kafanız rahat olur inşallah bir şey çıkmadan kullanırsınız.

4-5 gün oldu alalı. Bu kadar sessiz ve serin çalışan bir konsol ben görmedim. 3 Aylık ultimate ile birlikte EAPlay ve tüm Game pass kütüphanesine erişiyorsun. Oyunlar efsane. Sürekli büyüyen bir sistem hakim. Hiç düşünme XSX al derim. Series S 'e hiç lüzum yok.

6.500'e Amazondan indirim ile aldım. İçim o kadar rahat ki, bu paralara bu kalitede PC alamayacağımı çok iyi biliyorum.
6300'e vardı trendyolda geçen gün.

İthalatçı garantilidir muhtemelen. 2 yıl TR Microsoft garantisine değişmem. Ayrıca satıcı Amazon Türkiye olduğu için alırken çok daha güvenliydi.

Nereden alırsanız alın konsol 2 yıl garantili oluyor. Bazı arkadaşlarım Vatan gibi yerlerden almasına rağmen kol 1 yıl garantiliymiş. Müşteri hizmetlerini arayınca da kolu arabistandan gelmiş diyorlar nasıl bir saçmalık anlamadım. Şu anlık tek sıkıntı şu kolun garanti süresi donanımsal bir sıkıntı yok cihazda.

O zaman sizin için Xbox uygundur. Zaten Series X 7500'den daha uygun miktarlara da geldi. İndirimde yakalarsanız harika olur geçen gün MediaMarkt üzerinde 6700 bandına düşmüştü 2 yıl garantili olanı. PS5 üzerinde daha fazla sorun var o konuda kafanız rahat olur inşallah bir şey çıkmadan kullanırsınız.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 😊

Hocam onlar bahane ya bence.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Bazı forumlarda da kolu 1 yıl garantili olanlar var. Xbox Türkiye'ye yakıştıramadım bir yanlışlık var anlaşılan. Vatan gibi yerlerden alınca faturasının resmini çekip gönderip bir şekilde halloluyor ama Nethouse'den alanlar için bir çözüm yok herhalde. Hepsiburada'da resmi satıcı gözüküyor müşteri hizmetleri resmi satıcımız değil diyor Nethouse için😃

Series X almanın tabi ki mantığı var. İlki Series X ve S arasında grafik farkları mevcut. Oyunlar farklı optimize ayarlarda geliyor. İkincisi 4K televizyon ya da monitörün varsa Series S almanın mantığı yok. Üçüncüsü depolama kapasiteleri ve hızları farklı. Olay bütçeye ve ihtiyaçlara bakıyor. Yoksa "gerek yok" demek çok kişisel bir yargı.
Zaten mesajımda bence kelimesini 2 kere kullanmışım. Nesnel bi yargı belirtmiyorum. Saygılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı