Xbox Series X kullanıcı yorumları

Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Uygun fiyatlı olarak satın alabileceğim güvenilir ve Microsoft Türkiye garantisi olan bir satıcı önerebilir misiniz? Üst kısımda yorumlarda olan durum gibi Hepsiburada, N11 gibi sitelerde satılan cihazların Arabistan üzerinden geldiğine dair oldukça fazla yorum var. Eğer bu tarz bir durum yoksa uygun fiyatlı almak isterim. Yoksa Vatan Bilgisayar'ı tercih edeceğim. Ayrıca Amazon üzerinden yurtdışı olarak nasıl yol izliyoruz acaba?

Hocam Amazon.de'den alan bir arkadaşım vardı. Normal Türkiye'den alır gibi aldı. Son ekranda zaten gözüküyor ne ödeyeceğin. Ben de Series S'i satıp X almayı düşünüyorum şu aralar. Amazon.de'den alacağım sanırım ben de.

Hocam peki oradan alınan ürünlerin 2 yıl Microsoft garantisi oluyor mu acaba?

Hocam size tavsiyem şu Arabistan işini iyice araştırın hala almadıysanız. Çünkü her yerde garanti geçiyor da olsa TR cihazı olsun. Vatan gibi yerler sağlamdır ben hatta indirimde MediaMarkt üzerinde 6650TL'ye yakaladım. Eğer Hepsi trend N11 vs böyle yapıyorsa bu 3 büyük marketten alın.

@KİNGSEMİH Hocam selamlar. Dün gece döviz kurunda olan dalgalanmadan sebep sabah saatlerine bırakmadan gece saatlerinde Vatan Bilgisayar üzerinden ürünü sipariş ettim. Kısmetse bugün gün içerisinde mağazadan teslim alacağım. Kur farkından dolayı olası bir fiyat artışı riskine giremedim. Piyasada dediğiniz gibi daha uygun fiyatlı ürünler var fakat bende sizin gibi biraz sağlamcıyım. Sonradan problem olduğunda uğraşmak istemiyorum.

Bu arada Allah nasip ederse bir sorun yaşamazsam bu konunun altına deneyimlerimi de paylaşmak istiyorum.

@KİNGSEMİH Hocam selamlar. Dün gece döviz kurunda olan dalgalanmadan sebep sabah saatlerine bırakmadan gece saatlerinde Vatan Bilgisayar üzerinden ürünü sipariş ettim. Kısmetse bugün gün içerisinde mağazadan teslim alacağım. Kur farkından dolayı olası bir fiyat artışı riskine giremedim. Piyasada dediğiniz gibi daha uygun fiyatlı ürünler var fakat bende sizin gibi biraz sağlamcıyım. Sonradan problem olduğunda uğraşmak istemiyorum.

Bu arada Allah nasip ederse bir sorun yaşamazsam bu konunun altına deneyimlerimi de paylaşmak istiyorum.
Tamamdır iyi yapmışsınız. Garantiye alın sağlam olsun demişsiniz bence de en güzeli. Deneyimlerinizi paylaşmanız iyi olur bende kendi konumda PS5 hakkında deneyimlerimi paylaştım fanatiklik yapmayarak tabii. Bizlerden sonra alacak insanlara rehber oluruz hem :)
İyi oyunlar , iyi eğlenceler.

Merhaba arkadaşlar. Xbox One S sahibiyim. Elimde bulunan konsolu satıp Xbox Series X almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarını merak ediyorum. Herhangi bir şekilde yaşadığınız bir sorun ya da problem var mı? İlk seri konsollar konusunda malum herkes önyargılı. Kronik bir problem varsa beklemeyi tercih edebilirim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Bence X alma PS5'e geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı