Mehmet emin varol
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Doktor
Alabilirseniz şimdiden hayırlı olsunHocam yani inanın bende PS5 alacağım inşallah ama Xbox tarafına dediğiniz nedenler ve de özellikle kontrolcü anlamında üzgün bakıyorum.
Aynı kolu getirip 9.nesil diye satıyorlar üstüne tuş ekleyip gerçekten üzücü.
Oysa Xbox gerek ele oturuşu olsun gerek kalitesi PS4 kolundan daha üstündü bence.
Sony bu nesilde kolu halletmiş artık.
Aynı oyunları ve aynı Game Pass sistemini zaten bilgisayarda da oynayabiliyorum ki Xbox exclusivleri bana oyun aldırtacak veya konsol aldırtacak sebep değil.
Evet Series X çok güzel yine de çok da kaliteli bir cihaz özellik olarak da en güçlüsü konsol camiasında ama oyunlar optimize olamıyor yeni nesiller ama tabii ki hep olamayacak değil illa ki çözülür PS5'e de olamıyor bazı oyunlar.
PS fanı değilim gerçekten. Xbox'ı da bayağı araştırdım ve en sonunda benim oyunculuğuma hitap edenin PS5 olduğuna karar verdim.
Series X fiyatları 7000TL olmuş resmi fiyat olmamasına rağmen güzel ki daha da düşsün bunlar %50 gümrüğe göre gelenler keza %20'ye göre gelenlerin bana göre 6500-7000 arası olması lazım ama dediğim yerelleştirme muhabbeti olmazsa 7500-8300 bir fiyat bekliyorum burası TR.
PS3'ten geçen biri olarak iki konsol da benim için hayli hayli yeni nesil.
Bence Xbox One S One X One PS4 PS4 Pro kullanıcıları acele etmesin. O konsollar zaten 2023'e kadar ful destek alacaklar. Ondan sonra da alacaklar ama artık keyif vermez o yüzden 2021'i erken görüyorum o kullanıcılar için.