Xbox Series X veya 3060 sistem

Ege39

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 mobile, i5-12450H, 16gb ram
Merhaba.
Daha önce hiç oyun konsolu kullanmadım, hep PC'den oynadım. Artık 1050 Ti yetmediği için güncellemem gerekiyor. Şu anki piyasaya göre 3060'lı sistem mi alsam daha mantıklı yoksa XS mi?

(Halihazırda Game Pass kullanıcısıyım. Yılda 3 4 kez büyük oyun alırım.)

Başlıkta Series X yazmışsın postta XS Xbox Series S diye düşünüyorum
Xbox Series S yerine 3060 sistem daha mantıklı.
Xbon Series X onda senin tercihlerin devreye giriyor.

Bence bilgisayar daha mantıklı. Oyun genişliği var. X box'un çoğu oyunu pc de yok ancak bazı oyunlarını bilgisayardan indirerek oynayabilirsiniz. Günlük kullanımda da daha çok işe yarar.

4K oyun avantajın olacak fakat günün sonunda PC'ye çıkan oyunlar çıkcak + mod avantajın olmayacak ve oynayacak oyun bulamadığın zaman cihaz pahalı bir süs olacak ve Series X 3060 Ti sistem parası ben yine PC'yi tercih ederim.

Sadece oyun içinse Xbox daha iyi. Xbox 5-6 sene kullanırsınız. 3060'ın ömrü Max 3 seneye biter.

Xbox daha iyi değil hocam çünkü PS özel oyunlarını oynayamazsın bağımsız yapımcı oyunlarını oynayamazsın o yüzsen PC kat kat mantıklı aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Series X fiyatına 6700 XT sistem var. 3060 ti'dan biraz daha güçlü. O daha iyi olur Series X'den.

Oyuncu bilgisayarı nasıl olur da 3 sene götür. Saçmalamayın.

Hocam adam iğrenç kullanıyor olabilir sistemi yani sorgulamamak lazım böylelerini ben 940MX sistemi 2018'den beri kullanıyorum ve günde en az 4-5 saat oyun ki karamtinada günde 10-12 saat oyun oynuyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı