Xbox Series X vs PC

fuji

Femtopat
Daha fazla  
Selam herkese. Birkaç gündür forumlarda bakıyorum alacağım cihaz için. Ama karar veremedim. Yaklaşık 10k bir bütçe ile PC toplamak mı yoksa Xbox almak mı diye. Evde şu an için ders vs. işleri için yeten bir bilgisayar var. Birçok orta sistemli oyunu da kaldırıyor. Onun için sadece oyun oynamak için alacağım. Xbox'da Game Pass olayı bayağı cezbediyor ve çok uzun süre kullanabilme işi de bende Xbox alma isteği uyandırdı. Ama PC için Xbox kadar uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Karar veremedim bir türlü yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese. Birkaç gündür forumlarda bakıyorum alacağım cihaz için. Ama karar veremedim. Yaklaşık 10k bir bütçe ile PC toplamak mı yoksa Xbox almak mı diye. Evde şu an için ders vs. işleri için yeten bir bilgisayar var. Birçok orta sistemli oyunu da kaldırıyor. Onun için sadece oyun oynamak için alacağım. Xbox'da Game Pass olayı bayağı cezbediyor ve çok uzun süre kullanabilme işi de bende Xbox alma isteği uyandırdı. Ama PC için Xbox kadar uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Karar veremedim bir türlü yazarsanız sevinirim.
Evet doğru düşünüyorsunuz. Orta düzey bir bilgisayar Xbox kadar uzun ömürlü olmayacak. Bu genel olarak böyle. Sadece oyun oynamak istiyorsanız Xbox Series X gayet iyi bir seçim olacaktır. Hali hazırda günlük işleriniz için size yeten bir bilgisayarınız var zaten.

Eğer 5 gün beklerseniz RTX 3060 stoktan satışa başlayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı