Xbox Series X vs PlayStation 5

Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışına gittim konsol alacaktım fakat Türkiye garantili cihaz bulamadığım için vazgeçtim. PS almak istiyordum fakat bu son gelen zamdan sonra hiç emin değilim. İlk konsolum olacak ve oyunlara sadece 3 haneli fiyat ödeyebilirim. Eğer PlayStation 5 alırsam muhtemelen 1 senelik PS Plus alacağım veya indirim kovalayacağım. Hangi konsolu almalıyım?

Eğer Sony oyunlarına merakın yoksa, Xbox alıp yanına da Game Pass çekebilirsin. Fiyatlara bakılırsa Xbox senin için daha iyi bir seçenek.

Bu exclusive oyunlara örnek verir misiniz pek bilgim yok.

Uncharted, The Last of Us, Detroit, Days Gone, ghost of tshushima, Spider-Man, God of War vb. hocam imkan varsa kesinlikle PS, ben Xbox'ta kullandım. PS'ye geçince çok fazla zevk aldım. Exclusive oyunlar aşırı kaliteli oyunlar, çoğunda da Türkçe seçeneği mevcut.

Uncharted, The Last of Us, Detroit, Days Gone, ghost of tshushima, Spider-Man, God of War vb. hocam imkan varsa kesinlikle PS, ben Xbox'ta kullandım. PS'ye geçince çok fazla zevk aldım. Exclusive oyunlar aşırı kaliteli oyunlar, çoğunda da Türkçe seçeneği mevcut.
Evet xb sevmiyorum hiç kullanmadim ama bence PS Xbox dan kat kat iyi PS plus uyeligimde var 1 yıldır yeniden yeniledim yani bence PS al ama fiyatlar son zamanlarda fazla biraz:)

Arkadaşlar sağ olun görüşleriniz için exclusive oyunlar inanılmaz ilgimi çekti gerçekten mükemmel oyunlarmış PS Plus extra alıp oynayabildiğim kadar exculsive oyun oynayacağım ondan sonra belki satıp PS veya Xbox almayı düşünebilirim.

Arkadaşlar sağ olun görüşleriniz için exclusive oyunlar inanılmaz ilgimi çekti gerçekten mükemmel oyunlarmış PS Plus extra alıp oynayabildiğim kadar exculsive oyun oynayacağım ondan sonra belki satıp PS veya Xbox almayı düşünebilirim.
Hocam merhaba ben de arasında kalmıştım geçen ay aldım, aldığım dönem indirim doneminde 2-3 bin liraya 10-12 tane büyük oyun topladım
RDR2
Cod mw2019
God of war
Cod 4 mw remastered
GTA 5
Last of us part 2
İndirim dönemlerinde para biriktirip güzel oyunlar alabilirsiniz şimdi plus extraya geçip istediğim hikayeli oyunları oradan bitireceğim çünkü hikayeli büyük oyunları birnl kere oynadıktan sonra tatmin hissi geliyor mesela uzun zaman last of us part 2 oynamam gibi yeni bitirdim çünkü. Özel ps oyunları için ise ben en başta çok önemli midir falan diye düşünüyordum ama çok önemli detay konsolu çok zevkli hale getiriyor artı olarak dualsense ile oyun oynamak çok zevkli.

Hocam merhaba ben de arasında kalmıştım geçen ay aldım, aldığım dönem indirim doneminde 2-3 bin liraya 10-12 tane büyük oyun topladım
RDR2
Cod mw2019
God of war
Cod 4 mw remastered
GTA 5
Last of us part 2
İndirim dönemlerinde para biriktirip güzel oyunlar alabilirsiniz şimdi plus extraya geçip istediğim hikayeli oyunları oradan bitireceğim çünkü hikayeli büyük oyunları birnl kere oynadıktan sonra tatmin hissi geliyor mesela uzun zaman last of us part 2 oynamam gibi yeni bitirdim çünkü. Özel ps oyunları için ise ben en başta çok önemli midir falan diye düşünüyordum ama çok önemli detay konsolu çok zevkli hale getiriyor artı olarak dualsense ile oyun oynamak çok zevkli.
Evet plustan bir sürü harika exclusive oyun bitirdim plusa gelmeden önce de indirim kovalayıp rdr 2 almıştım bikac ay öncede Ragnarok aldım dediginiz gibi dualsense de harika

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı