Xbox Series X vs PS5 vs PC

Hocam evde yaklaşık 2 haftadır düşünüyorum hepsinin artıları aklıma geliyor karar veremiyorum.
Hocam idare edecek bir bilgisayarın varsa konsol al derim.
Özel oyun oynamam normal oyun oynarım üstüne bir de Game Pass alırım diyorsan Xbox, tam tersi özel oyun isterim oyuna da verecek param bol diyorsan PS5 al.
Ama seni idare edecek bir bilgisayarın varsa dedim onu atlama. Eğer elinde akli dengesi sağlam bir bilgisayar yoksa hiç girme konsol işine.
Konsol keyfi, bilgisayar zorunluluktur.
 
Hocam evde yaklaşık 2 haftadır düşünüyorum hepsinin artıları aklıma geliyor karar veremiyorum.
Hocam bir düşünün ben alınca ne yapacağım diye. Eğer Playstation alırsam param oyunlara yetecek mi? PS5 oyunlarına bakın eğer arasında sizin için çok önemli bir oyun yoksa Xbox alın. Ayrıca Xbox bir sürü Stüdyo aldı ileriki zamanlarda iyi oyunlarla geleceklerdir.

Eğer bilgisayarınız yoksa ya da durumu kötü ise hemen Bilgisayar alın.
 
Hocam bir düşünün ben alınca ne yapacağım diye. Eğer PlayStation alırsam param oyunlara yetecek mi? PS5 oyunlarına bakın eğer arasında sizin için çok önemli bir oyun yoksa Xbox alın. Ayrıca Xbox bir sürü stüdyo aldı ileriki zamanlarda iyi oyunlarla geleceklerdir.

Eğer bilgisayarınız yoksa ya da durumu kötü ise hemen bilgisayar alın.

Hocam PS5 alırsam oyunlar 700 TL civarı olduğundan dolayı alamam herhalde. Xbox Series X ya da PC alacağım galiba.
 
Hocam PS5 alırsam oyunlar 700 TL civarı olduğundan dolayı alamam herhalde. Xbox Series X ya da PC alacağım galiba.
Bilgisayarınız yoksa Series S + PC yapabilirsiniz. Bilgisayar zorunlu artık bu dünyada. Eğer kötü bir bilgisayarınız varsa Upgrade yapabilirsiniz ya da satıp elinizde olan paraya ekleyip daha iyisini alabilirsiniz.
 
Çünkü PS5 fanboyuyum.
Hocam PC al bence.
PC'de her istediğini yapıyorsun ama konsol hayır.

Hocam PC'de sadece oyun oynayan biriyim. İnternette gezmek benim için önemli değil.
Bilgisayarınız yoksa series s + PC yapabilirsiniz. Bilgisayar zorunlu artık bu dünyada. Eğer kötü bir bilgisayarınız varsa upgrade yapabilirsiniz ya da satıp elinizde olan paraya ekleyip daha iyisini alabilirsiniz.

Hocam bilgisayarım o kadar kötü değil elimde halihazırda ortalama bir sistem var. Yeni bir PC almayacağım alırsam sadece ekran kartını yükselteceğim.
 
Patlamış mısırımı aldım ve fanboyların kavgalarını izlemek için hazırım. Bence PS5.

download.jpg
 
Ben normalde bir playstationcıyım fakat ülkemizde bir oyun 700TL olması gerçekten berbat bir durum. Yakında tahminlerimce Sony Xbox Game Pass tarzı bir abonelik getirttirecektir zira Xbox'a oyuncu kaybetmesinin en büyük nedeni Xbox Game Pass ile oyunların çok daha ucuza alınabilmesi. Exclusive oyunlar da olduğu için ben PS5 diyorum zira Xbox'taki exclusive oyunlar zaten PC'de de oynanabiliyor.

Aslında durum oyun zevkinize göre şekillenir. Daha çok R6, LoL, CS:GO, Valorant tarzı FPS oyunları hikayeli oyunlarla birlikte oynayacaksanız kesinlikle PC. Konsollarda BF serisi gibi oyunlar hariç diğer FPS oyunlarını oynamak pek kolay değil. Fare ile FPS oyunları oynamak bir başka.

Fakat şöyle bir durumda var. Hikayeli oyunlar konsollarda çok daha zevkli. Koltuğa uzanıp oyun oynama > oyuncu koltuğundan oyun oynama. Kesinlikle çok rahat koltuğa uzanıp oyun oynama. Neyse konuyu saptırmayalım hikayeli oyunlar, FIFA ve Battlefield serisi tarzı oyunlar oynuyorsanız şüphesiz konsol. PS5 ve XSX'de 4K 60FPS oyun oynanabiliyor. PS4 Pro'da grafikler şahaneydi PS5'te artık nasıldır siz düşünün. (Anca hayal ediyoruz :()

8300TL civarına iyi bir 2060S'li sistem toplanabilir. Belki 2070S'li sistem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı