Benedetta Centipat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben Xbox Series X ile PS5 arasında kaldım. Şu an aklımdaki konsol Xbox ama hala şüphe içerisindeyim sizce hangisini almalıyım? Ve neden almalıyım? Şimdiden verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2022
Arkadaşlar merhaba. Ben Xbox Series X ile PS5 arasında kaldım. Şu an aklımdaki konsol Xbox ama hala şüphe içerisindeyim sizce hangisini almalıyım? Ve neden almalıyım? Şimdiden verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekkür ederim.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #11 normalbiradam456 dedi: Sırf Game Pass yüzünden Xbox alırdım Zaten PS alsan bile oyun alamazsın, bi' oyun olmuş 700-800TL Genişletmek için tıkla... Game Pass rakibi PlayStation Plus paketlerinde sunulacak PS4 ve PS5 oyunları [Liste] Oyun tarafının önemli isimlerinden Sony, PlayStation için "Xbox Game Pass" rakibi abonelik paketleri için oyun listesi verdi. www.log.com.tr artık ps plus yenileniyor listedeki oyunları 23 hazirandan sonra oynayabileceksiniz. Artı 0 Eksi
normalbiradam456 dedi: Sırf Game Pass yüzünden Xbox alırdım Zaten PS alsan bile oyun alamazsın, bi' oyun olmuş 700-800TL Genişletmek için tıkla... Game Pass rakibi PlayStation Plus paketlerinde sunulacak PS4 ve PS5 oyunları [Liste] Oyun tarafının önemli isimlerinden Sony, PlayStation için "Xbox Game Pass" rakibi abonelik paketleri için oyun listesi verdi. www.log.com.tr artık ps plus yenileniyor listedeki oyunları 23 hazirandan sonra oynayabileceksiniz.