Xbox Series X'e zam geldi!

Özel oyun yok ama performans daha iyi. Peki sizin dediğiniz olsun tek özel oyunlar var Ps5’de o kadar.

Hani şu içinde Steam'de 5 liraya satılan normalde para vermeyeceğiniz oyunlar olan platform mu?

The Evil Within 2, A Way Out, Batman Arkham Knight, Battlefield 1, Battlefield 5, Doom Eternal gibi oyunlara 5 lirayı layık görmüyorsan haklısın

The Evil Within 2, A Way Out, Batman Arkham Knight, Battlefield 1, Battlefield 5, Doom Eternal gibi oyunlara 5 lirayı layık görmüyorsan haklısın
İyi olanlar zaten 5 senelik oyunlar. Alan oynadı çoktan. Doom Eternal koşma ve ölme simülasyonu, Battlefield'lerin yüzüne kimse bakmadı.

İyi olanlar zaten 5 senelik oyunlar. Alan oynadı çoktan. Doom Eternal koşma ve ölme simülasyonu, Battlefield'lerin yüzüne kimse bakmadı.

Şu dediğine kendin inanıyor musun? "Battlefield'ların yüzüne kimse bakmadı" lafın için sadece gülüyorum dostum. Ağır fanboysun kusura bakma, fanboyluk gözünü boyamış

Şu dediğine kendin inanıyor musun? "Battlefield'ların yüzüne kimse bakmadı" lafın için sadece gülüyorum dostum. Ağır fanboysun kusura bakma, fanboyluk gözünü boyamış
Git bak. Herkes BF1 ve BF5'ten nefretini kusuyor. Adamlar iki sene olmadan güncellemeyi kestiler BF5'e oynanmıyor diye. BF tarihinin en kötü oyunları, yüz karası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…