Xbox Series X'e zam geldi!

Yeni nesil konsol Xbox Series X, stoklarda bulunurken 7.499, 00 TL'ye satılıyordu. Stokların bitmesiyle beraber fiyatların değişip değişmeyeceği merak konusu olmuştu. Kısa bir aradan sonra, sorunun cevabını alma vakti geldi, çattı. Xbox Series X, an itibarıyla resmi satış sitelerinde 7.999, 00 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Yurt dışında 499 Euro/Dolar olarak piyasaya sunulan Xbox Series X, Türkiye tarafında tam 4 kez fiyat değiştirdi. Türkiye'de satışa sunulduğunda ilk başta fiyatı 9.299, 00 idi. PS5'in Türkiye tarafında fiyatını 8.299, 00 olarak açıklamasının üzerine Xbox da aynı fiyata düşürülmüştü. Daha sonra ilave gümrük vergisinin kaldırılmasıyla 7.499, 00 TL'ye düşen Xbox Series X, son olarak 7.999, 00 TL'ye çıkmış bulunuyor.

Son düzenleme:
Nesi yanlış? PS5 de daha hızlı SSD var, Wi-Fi 6 var, 20 Gbps destekleyen USB'ler var, ayrıca bütün oyunlar daha hızlı ve stabil çalışıyor. Xbox Series X'in özel oyunu yok daha.

Hani şu içinde Steam'de 5 liraya satılan normalde para vermeyeceğiniz oyunlar olan platform mu?
Özel oyun yok ama performans daha iyi. Peki sizin dediğiniz olsun tek özel oyunlar var Ps5’de o kadar.

The Evil Within 2, A Way Out, Batman Arkham Knight, Battlefield 1, Battlefield 5, Doom Eternal gibi oyunlara 5 lirayı layık görmüyorsan haklısın :D
İyi olanlar zaten 5 senelik oyunlar. Alan oynadı çoktan. Doom Eternal koşma ve ölme simülasyonu, Battlefield'lerin yüzüne kimse bakmadı.

İyi olanlar zaten 5 senelik oyunlar. Alan oynadı çoktan. Doom Eternal koşma ve ölme simülasyonu, Battlefield'lerin yüzüne kimse bakmadı.

Şu dediğine kendin inanıyor musun? "Battlefield'ların yüzüne kimse bakmadı" lafın için sadece gülüyorum dostum. Ağır fanboysun kusura bakma, fanboyluk gözünü boyamış :)

Şu dediğine kendin inanıyor musun? "Battlefield'ların yüzüne kimse bakmadı" lafın için sadece gülüyorum dostum. Ağır fanboysun kusura bakma, fanboyluk gözünü boyamış :)
Git bak. Herkes BF1 ve BF5'ten nefretini kusuyor. Adamlar iki sene olmadan güncellemeyi kestiler BF5'e oynanmıyor diye. BF tarihinin en kötü oyunları, yüz karası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı