Xbox Series X'e zam geldi!

Yeni nesil konsol Xbox Series X, stoklarda bulunurken 7.499, 00 TL'ye satılıyordu. Stokların bitmesiyle beraber fiyatların değişip değişmeyeceği merak konusu olmuştu. Kısa bir aradan sonra, sorunun cevabını alma vakti geldi, çattı. Xbox Series X, an itibarıyla resmi satış sitelerinde 7.999, 00 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Yurt dışında 499 Euro/Dolar olarak piyasaya sunulan Xbox Series X, Türkiye tarafında tam 4 kez fiyat değiştirdi. Türkiye'de satışa sunulduğunda ilk başta fiyatı 9.299, 00 idi. PS5'in Türkiye tarafında fiyatını 8.299, 00 olarak açıklamasının üzerine Xbox da aynı fiyata düşürülmüştü. Daha sonra ilave gümrük vergisinin kaldırılmasıyla 7.499, 00 TL'ye düşen Xbox Series X, son olarak 7.999, 00 TL'ye çıkmış bulunuyor.

Son düzenleme:
Git bak. Herkes BF1 ve BF5'ten nefretini kusuyor. Adamlar iki sene olmadan güncellemeyi kestiler BF5'e oynanmıyor diye.

Bu konuyu tartışmayacağım. Ben ne dersem diyeyim yine de sırf Xbox düşmanı olduğun için reddedeceksin. Forza Horizon 4, GTA 5, Red Dead Online gibi tonla oyunu sana sunan bir platforma bu kadar düşmanlık etmek saçma :)

Oynamama gerek mi var? Herkes diyor. Botlar kafasına göre gidiyor. EA'nın o kadar parayı harcayıp güncellemeyi kesmesi bile kanıt.
Bu konuyu tartışmayacağım. Ben ne dersem diyeyim yine de sırf Xbox düşmanı olduğun için reddedeceksin. Forza Horizon 4, GTA 5, Red Dead Online gibi tonla oyunu sana sunan bir platforma bu kadar düşmanlık etmek saçma :)
Onlar her platformda var. Hepsi bedava dağıtıldı zamanında. Oynayan oynadı.

Oynamama gerek mi var? Herkes diyor. Botlar kafasına göre gidiyor. EA'nın o kadar parayı harcayıp güncellemeyi kesmesi bile kanıt.

Onlar her platformda var. Hepsi bedava dağıtıldı zamanında. Oynayan oynadı.
Herkesin söylencesi farklı örneğin tasarım dedin ama bana göre Xbox tasarımı daha
iyi. Daha Microsoft Store girdiğin belirsiz (Xbox için) PC için Allah bilir. SEN haklısın PS EN iyisi.

Herkesin düşüncesi farklı. Örneğin tasarım dedin ama bana göre Xbox tasarımı daha
iyi. Daha Microsoft Store'a girdiğin belirsiz (Xbox için) PC için Allah bilir. SEN haklısın Playstation en iyisi.
Sizinki düşünce, benimki gerçekler. Fark budur.

Gerçekler, senin Microsoft Store‘a girmeyip ön yargılı olmandır.
Dediğin oyunların zaten hepsini söyledim. Hepsi 5-6 senelik oyun. Yeni diye koydukları oyun Steam'da 5 lira. Yapımcısı satamadı diye Microsoft'a koy diye vermiş. Neyine bakılacak? Hiçbir şey yok.

Dediğin oyunların zaten hepsini söyledim. Hepsi 5-6 senelik oyun. Yeni diye koydukları oyun Steam'da 5 lira. Yapımcısı satamadı diye Microsoft'a koy diye vermiş. Neyine bakılacak? Hiçbir şey yok.
Madem öyle o zaman 5.senesini doldurmuş oyunları hiçbir zaman oynamayalım çünkü 5 seneyi geçmiş oyunlar gereksizdir değil mi?

İnsanlar zaten o senin eski(!) dediğin oyunları oynamak için o sistemi alıyorlar. GTA5 bile hala peynir ekmek gibi satıyor ve şuanda Game Pass'te.

Madem öyle o zaman 5.senesini doldurmuş oyunları hiçbir zaman oynamayalım çünkü 5 seneyi geçmiş oyunlar gereksizdir değil mi?

İnsanlar zaten o senin eski(!) dediğin oyunları oynamak için o sistemi alıyorlar. GTA5 bile hala peynir ekmek gibi satıyor ve şuanda Game Pass'te.
Millet oynadı geçti. Neden eskimiş oyunları oynamak için para vereyim. Yenisini alıyorum. PS'de oyun çok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı