Xbox Showcase 9 Haziran 2024 etkinliğinde gösterilen tüm oyunlar

Remake değil hocam 1. oyundan öncesini anlatiyor oyun.
O kadar bilmiyorum işte seriyi daha iyi o zaman.

Call of Duty tam olarak 300 GB olmayacakmış sanırım ekstra HD Texture'larla vs. o kadar olacakmış konsollarda maksimum 200 olur ki o da aşırı fazla.

@Famronty internette Black Ops 6 300 GB diyenler gördüm doğru mu bu?

Bir hata olmuş diyenler var doğru diyenler var anlamadım bu oyunu nasıl Series S'e sığdıracağım ben. :D

Doğru olursa şaşırmam, şimdi ki CoD'lar zaten 150 GB falan. Önceden teknoloji geliştikçe her şey kaliteli olup daha da küçülmeye giderdi bu her teknolojik alette olmuştur fakat bu oyunlarda çok saçma bir şekilde tam tersi oluyor. Şu son 2 jenerasyondur adamakıllı bir grafik geliştirmesi yok ama ne hikmetse oyunların boyutu hep artıp duruyor.

Stalker 2 vuruş hissi açısından biraz zayıf gibi geldi. Teknik açıdan hiç bir zaman en üst seviye olmamıştı yine olmayacak gibi. Ama atmosfer vs yine iyi olmuş. Ortalamanın üstü bir şey çıkar oradan da ama çok iyi bir şey gelmeyecek bence savaş da epey etkiledi onları. Gears 6 bekliyordum remake görünce şaşırdım bayağı pek sevmesem de seriyi denerim muhtemelen. Perfect Dark beklediğimden iyi gözüküyor gerçekten beğendim. Flintlock da aynı şekilde güzel gözüküyor. 3-5 çer çöp dışında fazlasıyla iyi bir sunumdu, boş oyun yok neredeyse. Bu jenerasyonun en iyi sunumu diyebiliriz hatta.
S.T.A.L.K.E.R 2 bence beklendiği gibiydi. Bu oyunda vuruş hissi aramamanız lazım. İlk oyunu oynadım Call of Pripyat oyunun da yarısına geldim. Bu oyunun oynanmasına ve bağlanılmasına sebep olan şey atmosfer (onun da zaten kralını yapmışlar), yapay zeka, yenilikçi bir hayatta kalma anlayışı. Vuruş hissi diğer oyunlarında da sıfırdı. Bir şarjör boşaltarak adam öldürüyorsunuz. Bunun gerçekçiliği yok zaten.

Gears sanırsam unreal engine 5.4 ile geliştiriliyormuş.

Güncel nesil konsollarda baya patlar bence bu oyun.
Xbox'ın yaptığı en büyük adımlardan biri oyunlarının Unreal Engine 5 ile geliştirmeye başlaması. Hellblade 2 muazzam gözüküyordu mesela.

Iyi anlamdami patlar dediniz anlamadim o yuzden sordum.
Kötü anlamda dedim hocam series s'i geçtim series x bile zorlanıcaktır bu oyunda.

Xbox'ın yaptığı en büyük adımlardan biri oyunlarının Unreal Engine 5 ile geliştirmeye başlaması. Hellblade 2 muazzam gözüküyordu mesela.
Hellblade 2 gerçekten muazzam görünüyordu ama unreal engine 5.4 ile hellblade 2'den bile çok daha iyi grafikler yapılabilir bu grafikler bu konsollarda nasıl çalışır bilemiyorum.

Kötü anlamda dedim hocam Series S'i geçtim Series X bile zorlanıcaktır bu oyunda.

Hellblade 2 gerçekten muazzam görünüyordu ama Unreal Engine 5.4 ile Hellblade 2'den bile çok daha iyi grafikler yapılabilir bu grafikler bu konsollarda nasıl çalışır bilemiyorum.

Ona gore optimize ederler bence kotu calisirsa yuh derim yani PS4 de Last of Us 2. calisiyorsa cayir cayir yeni nesil konsollarinda bu oyun akmali en azindan X de 60 FPS vermeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı