Xbox Showcase 9 Haziran 2024 etkinliğinde gösterilen tüm oyunlar

Diğer oyunların üstüne pek koyamamış gibi gözüküyor şu anda.
Üzerine koyabileceği pek de birşey yok. Sanırsam aynı haritada geçiyor. Geliştirilmiş hali gibi. Ellerinden gelenin en iyisini yapmışlar bence.
Atmosfer harbiden yine çok iyi olmuş ama ekstra çok olayı yok gibi ilk çıktığında alternatifi yoktu ilk defa böyle bir şey görüyorduk neredeyse. Hayatta kalma mekaniklerinin falan genişlemesi lazım en azından yoksa fazla ortalama kalabilir bence.
Bu oyunu özel kılan şey bilim kurgusuydu bence. Kullandığı unsurlar yeni bir hayatta kalma tarzı oluşturdu. Diğerleri sadece taklitten ibaretti. Diğer hayatta kalma oyunları kendi bilim kurguları yerine film klişeleri ile kendi dünyalarını oluşturdular.

Son zamanlarda çıkan Atomic Heart de orijinal bir fikirdi mesela fakat çok da iyi bir oyun değildi.

Dragon Age için beklentim büyüktü trailer berbattı, oynanış görmeden kesin karara varmak istemiyorum ama oyun fortnite olmuş resmen.
En garip fragmanlardan biriydi neredeyse hiç bir şey anlayamadım. Ama beklentimi düşürdü fazlasıyla. Dragon Age'den tamamen kestim umudu, Mass Effect de geliştiriyordu BioWare, bunlarda tutmazsa BioWare'ın fişi çekilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı