@Aspect15 hocam bakın bence herkese Xbox'ı övmeyin. O size göre. Ben ücreti neyse veririm kaliteli oyuna.
Tamam hocam biliyorum ama düşmüş işte şimdi alsan 1100 TL.2000'di fiyatı düşürülmüş.
@Aspect15 Hocam bakın bence herkese Xbox'ı övmeyin. O size göre. Ben ücreti neyse veririm kaliteli oyuna.
Hocam aynı noktadayız şu anda ikimiz. Ben kimseye git ps al demedim. Sizin ps isteyene xboxı övmenize cevap yazdım.Herkes veremez işte sen kendini düşünüyorsun bence sende herkese PS övme adam PS alıp Store'da 2000 TL görürse sana sövebilir.
Hocam ben de nintendocuyum da işte o fiyatlar türkiyeye göre aşırı aşırı pahalı.Hiçbir konsolu savunmaya gerek yok, babamızın firmaları değil sonuçta. Ayrıca Nintendo Wii varken Sony ve Xbox övmek nedir ya.
2000 TL veriyorsun en azından kaliteli oyun oynuyorsun redfall'a bakın hocam kaç TL.Herkes veremez işte sen kendini düşünüyorsun bence sende herkese PS övme adam PS alıp Store'da 2000 TL görürse sana sövebilir.
Nesli nasıl götürücek. Geri çekiyor. Bari 4k olsa. O da değil ki. Hadi 4k olsa neyse. 1080p yi geriye atıp 4k ya geçiş devrindeyiz şu anda. O bunu geri atıyor.Şu an alınabilecek en fiyat performans cihazı Series S tir bunu tartışmaya gerek yok bu cihaz bu nesli seve seve götürecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.