Xbox vs PlayStation 5

En fazla 1-2 haftaya çözülüyor bu tarz sorunlar güncelleme ile.

Gene yakın performans veriyorlar hocam 1080p Low 40-70 arası veriyor sanırsam Series S 2K da 30 FPS veriyor kalitesini bilemiyoruz ama Low değil gibi bilmiyorum bu arada oyunun 30 FPS'i oynadığım en akıcı 30 FPS gerçekten konsol 30 FPS'i en az 45 gibi hissettiriyor.

Nesli nasıl götürecek. Geri çekiyor. Bari 4K olsa. O da değil ki. Hadi 4K olsa neyse. 1080P'yi geriye atıp 4K ya geçiş devrindeyiz şu anda. O bunu geri atıyor.

4K geçiş devrindeyiz aynen kanka PC oyuncularının yüzde 85'i hala 1080p kullanıyor PS5 ve Series X bile 4K değil native 4K bu yıldan sonra ulaşamazlar Native'ı bırak 4K'a dahi ulaşamazlar remnant 2 800p upscaled 2K mesela.

Series S nesli geride tutuyor tartışmalarına girmiyorum artık gerek yok 1000 kez tartıştık bu konu hakkında.

4K geçiş devrindeyiz aynen kanka PC oyuncularının yüzde 85'i hala 1080p kullanıyor PS5 ve Series X bile 4K değil native 4K bu yıldan sonra ulaşamazlar Native'ı bırak 4K'a dahi ulaşamazlar remnant 2 800p upscaled 2K mesela.
Hocam mesajı bile okumadım ve diyorum ki pc ile konsol oyuncusu aynı değil. Pc oyuncusu ne yapsın çözünürlüğü. Konsol oyuncusu önemsiyor bunu. Ve hocam native var gayette? Bir sürü oyun 4k native. Hocam bence siz daha çok araştırın böyle kendinizi savunamazsınız.

Series S nesli geride tutuyor tartışmalarına girmiyorum artık gerek yok 1000 kez tartıştık bu konu hakkında.
Hocam biz komple her konuda tartıştık. Bir sonuç yok ki 😀bence kimse kimseye karışmasa herkes istediğini alsa daha iyi olur. Çünkü her şey yazıyor zaten. Bizim bir daha anlatmamıza gerek oyk ki.

Hocam mesajı bile okumadım ve diyorum ki PC ile konsol oyuncusu aynı değil. PC oyuncusu ne yapsın çözünürlüğü. Konsol oyuncusu önemsiyor bunu. Ve hocam native var gayet de? Bir sürü oyun 4K native. Hocam bence siz daha çok araştırın böyle kendinizi savunamazsınız.

Hocam hemen hemen tüm oyunların el analista de bits videolarını falan izlerim 4K native gördüğüm oyun sayısı 4-5 falandır Far Cry 6'ı hatırlıyorum şu an sadece hepsi upscaled görüntüler emin ol BG3 PS5 900p upscaled 4K mesela sende var diye kendini savunamazsın göster oyunları o zaman tamam diyeyim.

Hocam mesajı bile okumadım ve diyorum ki PC ile konsol oyuncusu aynı değil. PC oyuncusu ne yapsın çözünürlüğü. Konsol oyuncusu önemsiyor bunu. Ve hocam native var gayet de? Bir sürü oyun 4K native. Hocam bence siz daha çok araştırın böyle kendinizi savunamazsınız.

Hocam biz komple her konuda tartıştık. Bir sonuç yok ki 😀bence kimse kimseye karışmasa herkes istediğini alsa daha iyi olur. Çünkü her şey yazıyor zaten. Bizim bir daha anlatmamıza gerek oyk ki.

Hocam tartışma sarıyor benim kimseyle düşmanlığım yok eğleniyoruz burada. :D

Hocam hemen hemen tüm oyunların el analista de bits videolarını falan izlerim 4K native gördüğüm oyun sayısı 4-5 falandır Far Cry 6'ı hatırlıyorum şu an sadece hepsi upscaled görüntüler emin ol BG3 PS5 900p upscaled 4K mesela sende var diye kendini savunamazsın göster oyunları o zaman tamam diyeyim.
Hocam ben ekranın dibine girdim de baktım. Native. Seçme modları var onun. Native mi istersin yoksa upscaled mı diye. Cidden biraz araştırın bence öyle tartışalım.

Hocam tartışma sarıyor benim kimseyle düşmanlığım yok eğleniyoruz burada. :D
Hocam ben de eğleniyorum 😀ama bazen ben de biraz saygısız konuşabiliyorum hocam biraz kızgın yazabiliyorum kusura bakmayın.

Hocam ben ekranın dibine girdim de baktım. Native. Seçme modları var onun. Native mi istersin yoksa upscaled mı diye. Cidden biraz araştırın bence öyle tartışalım.

30 FPS native verir ben 60 FPS hakkında konuşuyorum bence sen oyunların isimlerini ver öyle tartışalım gereğince araştırdım ben emin ol.

El analista de bits abonesiyim ve bildirimler açık her zaman video atsa oyunların görüntülerine bakarım en az son 9 aydır attığı hiçbir videoda native 4k göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı