Xbox vs PlayStation 5

Hocam ps yi alırken kol özellikleri müthiş geldi. Önceki nesile göre çok farklı çünkü. Ama ben fifa seven biri de değilim. Şu an playstationda oynadığım oyunlar da şunlar zaten. Cod cold war, trackmania, star wars jedi fallen order. Ps ilk alırken koluysa avantajlı geldi dediğim gibi.
Evet kolu bende playstationun animasyon uygulamasında denedim acayip özellikler var eğer jedi fallen god of war oynamayı planlıyorsan daha da uzatmaya gerek yok bence alın geçin

Evet kolu bende playstationun animasyon uygulamasında denedim acayip özellikler var eğer jedi fallen god of war oynamayı planlıyorsan daha da uzatmaya gerek yok bence alın geçin
Hocam plusı bir yıl uzattım 2025 hazirana kadar. O zaman bakarım. Zaten o zamana kadar neslin kazananı belli olur.
Pardon hocam. Bende zaten ps 5 var. Ben onlarla xbox mı ps5 mi diye tartışıyordum.

Arkadaşlar merhaba. Bu iki konsoldan birini düşünüyorum. Sizce hangisi daha avantajlı olur? Aradığım özellikler oynayacağım oyunlar.
Öncellikle ben grafiğe görüntü kalitesine önem veririm ve yeni çıkan oyunları oynarım Starfield GoW The Last of Us gibi yeni çıkmış ve çıkacak olan yüksek seviyedeki oyunları Extreme grafiklerde artı RTX açık şekilde en akıcı oynamak istiyorum sizce bu açıdan hangisi daha mantıklı ayrıca abonelik açısından da avantajlı olsun bu tarz yeni oyunları abonelik sayesinde makul fiyata hepsini oynayabileyim. Kısacası abonelik kütüphanesi çeşitli olsun.
PS5 alıp kırılmasını bekle. Az kaldı kırılmasına.

Ne? Ps5 ve kırılmak mı? Tamamen online bir konsol ve kırılmak? Ki bu nesilde kim kırık konsol kullanır????
Hikayeli oyunları bitirmek için kırılabilir. Cod oynamıyorsan pek bir anlamı yok online olmasının. Ya da fortnite falan oynamıyorsan. Şu devirde kim bir oyuna 1.5K verebilir ki? Çıkarıp verebilir misin? Bana gereksiz pahalı ps plus'u övmeye çalışma.

İkisini de almanızı tavsiye etmem Xcloud sistemi Türkiye'de kullanıma açık olmamasına rağmen oynanabilir düzeyde ama sadece gamepass oyunlarını oynayabiliyorsun tabi. İlla alacağım derseniz Xbox tavsiye ederim zira Ps batmaya mahkum bir firma çoğu sektörde gücü kalmadı beceremiyor bu işleri. Oyun konsolu sektöründe de Mıcrosoft'tan şamarı yiyecektir uzun vadede.

Hocam r2 l2 tuşları daps gibi mi. R2 l2 tuşları baya kötü geldi bana xbox kolunun.
Tetik tuşları, analog dizaynı istediğiniz gibi. İleride Xbox geçme fikri varsa bunu alıp rahatça kullanabilirsiniz.

Hikayeli oyunları bitirmek için kırılabilir. Cod oynamıyorsan pek bir anlamı yok online olmasının. Ya da fortnite falan oynamıyorsan. Şu devirde kim bir oyuna 1.5K verebilir ki? Çıkarıp verebilir misin? Bana gereksiz pahalı ps plus'u övmeye çalışma.
Ne diyorsunuz hocam. Tama fiyat pahalı da yani gülesimgeliyor ps5 kırılmak üzerediyince. Adamlar daha 4 ü kıramadı. 5 i mi kıracak? Eğer kırılsa bile ne oynayabilicen ki. Resmen her oyunun çoğu üzelliği internetli. Siz de bana boşuna korsan övmeyin. Forumda korsan oyun yasak zaten.

Tetik tuşları, analog dizaynı istediğiniz gibi. İleride Xbox geçme fikri varsa bunu alıp rahatça kullanabilirsiniz.
Hocam o kol ne öyle. Kör oldum az önce. Az kalın olur kol🤣

Ne diyorsunuz hocam. Tama fiyat pahalı da yani gülesimgeliyor ps5 kırılmak üzerediyince. Adamlar daha 4 ü kıramadı. 5 i mi kıracak? Eğer kırılsa bile ne oynayabilicen ki. Resmen her oyunun çoğu üzelliği internetli. Siz de bana boşuna korsan övmeyin. Forumda korsan oyun yasak zaten.
Korsana destek demedim zaten. PS5 al kırılınca rahat edersin dedim. Ne anlatıyorsun?

Korsana destek demedim zaten. PS5 al kırılınca rahat edersin dedim. Ne anlatıyorsun?
Ya hocam ne kırılınca rahatı. Korsan rahat değil. Başarım yok. İnternet yok. Çoğu oyun yok. Yeni çıkacak çoğu oyun da yok. E ne yapalım? Kırılınca rahat olmaz olamaz. Kırın demek eğer oyunu bedava indirmek içinse korsana destektir. Forumda korsan oyun o oyun herhangi bir dijital platformda alınabiliyorsa yasak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı