Xbox xCloud Android gamepad OTG nasıl bağlanır?

587849

Decapat
XCloud'a giriyorum telefonda tuşlara basıyorum basıyorum tepki vermiyor. Nasıl yapabiliriz? OTG aldım tuşlar çalışmıyor telefonda. Nasıl yaparız? Ya çözümü bilen olursa yazsın zor durumdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenizi bağlayabilirsiniz. Kolunuz desteklemiyor yüksek ihtimal. Klavyeyi bağladıktan sonra çalışmayacaktır. Bir tane tarayıcı uzantısı kurmanız gerekecek. YouTube'da videoları var. Hiç olmadı iade edersiniz para iadesi veriyor geri xCloud.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyenizi bağlayabilirsiniz. Kolunuz desteklemiyor yüksek ihtimal. Klavyeyi bağladıktan sonra çalışmayacaktır. Bir tane tarayıcı uzantısı kurmanız gerekecek. YouTube'da videoları var. Hiç olmadı iade edersiniz para iadesi veriyor geri xCloud.
Bilgisayar da destekliyor kol xcloud da destekliyor tuşlar basmıyor neyle yaparız bana çözüm yolu göster

Bilgisayar da X360ce programla tuş atamaları yaptığımda sorunsuz bilgisayar da donuyor xcloud telefondan girmek istiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı