Xcellerator XC598 alınır mı?

Ybert

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Palit 1660 Super, 8x2 RAM yapın SSD'yi de çıkarıp şunu alın.
5400 küsur TL.
Attığın sistemde 9.nesil ölü soket işlemci var oyun performansı i3 10100F ile aynı. RX 570 4000 tlilk sistemlerde kullanılan ekran kartı. PSU belli değil C4 olabilir. SSD belli değil kronik sorunlu olabilir. Kısacası paranızı çöpe atmak istiyorsanız alabilirsiniz.

Vatan'dan Exper Xcellerator XC 598 diye bir PC buldum. Sizce nasıldır?

Not: Hazır sistem önermeyin hiçbirinde DVD-RW yok. Driverleri ve oyunları kuramam.

Oyunları nasıl kuracaksın ki? Ha elinde DVD var sanırım. Driverleri internetten yüklüyoruz.

Palit 1660 Super, 8x2 RAM yapın SSD'yi de çıkarıp şunu alın.
5400 küsur TL.
Attığın sistemde 9.nesil ölü soket işlemci var oyun performansı i3 10100F ile aynı. RX 570 4000 tlilk sistemlerde kullanılan ekran kartı. PSU belli değil C4 olabilir. SSD belli değil kronik sorunlu olabilir. Yani kısacası paranızı çöpe atmak istiyorsanız alabilirsiniz.

Dvd-rw yok aga.

Driverları CD'den kurmak mı kaldı artık? Mağara devrinden kalma işler onlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karar senin. Çöp bir sistem almak istiyorsan benim için sıkıntı yok olan sana olacak.

Vatan'dan Exper Xcellerator XC 598 diye bir PC buldum. Sizce nasıldır?

Not: Hazır sistem önermeyin hiçbirinde DVD-RW yok. Driverleri ve oyunları kuramam.

İçindeki parçalara göre pahalı. Driverları ve oyunları internetten indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı