xCloud Web Gecikmesi Çok Fazla

saveourfuture

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle. xCloud'u telefonumda kendi internetimle denedim ve çok güzel performans aldım. Ardından Chrome tarayıcısı üzerinden webde oynamak istedim. Bunun için de Chrome eklentilerinden biri olan "Keyboard & Mouse for Xbox xCloud" eklentisini kurdum. Sıkıntı şu ki gecikme çok fazla. Bu gecikmenin sebebini anlamıyorum eklentiden dolayı mı, yoksa başka sebep var mı bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Dediğim gibi telefonda denedim ve iyi bir sonuç aldım. Xbox uygulamasını kurup xCloud'u kullanmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim? Yani bilgisayarın klavye ve fareyi kontrolcü olarak görmesi için ne yapmam gerekiyor veya xCloud web de gecikme olmadan oynayabilmemin bir yolu var mı?
Not: Speedtest'e göre internet hızım: 50 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome dışında Microsoft Edge'yi deneyebilirsiniz.
Eğer hala gecikme oluyorsa uygulamayı kullanmak için şu konuya bakabilirsiniz. Rehber: Türkiye'de xCloud bilgisayardan nasıl kullanılır?
Kontrolcü olarak görmesi için reWASD uygulamasını kullanabilirsiniz ama pek iyi değil ya da ben ayarını yapamadım. Ben o yüzden tarayıcıdan oynuyorum eklenti daha iyi olduğu için.

Chrome dışında Microsoft Edge'yi deneyebilirsiniz.
Eğer hala gecikme oluyorsa uygulamayı kullanmak için şu konuya bakabilirsiniz. Rehber: Türkiye'de xCloud bilgisayardan nasıl kullanılır?
Kontrolcü olarak görmesi için reWASD uygulamasını kullanabilirsiniz ama pek iyi değil ya da ben ayarını yapamadım. Ben o yüzden tarayıcıdan oynuyorum eklenti daha iyi olduğu için.
Ya PC deki uygulamasından denedim ve dediğiniz gibi rewasd hiç iyi değil. Ama mobil de ve PC de çok stabilken Web de hep gecikme oluyor. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum? Sakıncası yoksa Web de nasıl kullandığınızı açıklar mısınız? Hangi vpn i kullanıyorsunuz? Hangi sunucuya bağlanıyorsunuz?

Bende Battlefield 1 denediğimde çok gecikme olmuştu ondan sonra hiç FPS oyunu denemedim.
Hangi ülkenin web sitesine girdiğime hiç dikkat etmemiştim en-us a giriyormuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı