Çözüldü XCOM: Enemy Unknown açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Weritoze

Decapat
Merhabalar oyunu Steam'den satın aldım. Dosyaları doğruladım, oyunu sildim tekrar yükledim ama hiçbir şekilde tepki alamadım. Neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgisayarımda oyuna zarar verebilecek bir program yok. Antivirüs programım yok. Korsan oyunum yok. Virüs olabilecek bir programım yok.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm
@Weritoze klasörün ismi hem uzun hem Türkçe karakter içeriyor. İsmini "Steam" tarzı kısa ve Türkçe karakter içermeyen bir şey yapmanızı öneririm.

Olmazsa DirectX kurulum aracını çalıştırmayı deneyebilirsiniz ama bu dediğimin sorunu çözeceğini düşünüyorum.

Kusura bakmayınız efendim geç gördüm pek bilmesem de bu tür olayları örnek videodaki gibi yaptım olmuştur sanırım.

@Weritoze klasörün ismi hem uzun hem Türkçe karakter içeriyor. İsmini "Steam" tarzı kısa ve Türkçe karakter içermeyen bir şey yapmanızı öneririm.

Olmazsa DirectX kurulum aracını çalıştırmayı deneyebilirsiniz ama bu dediğimin sorunu çözeceğini düşünüyorum.

Çözüm

Cahilliğime bağlayın ama tam olarak anlamadım neyin ismini değiştirmeliyim?

D:\Yeni klasör\SteamLibrary\

"Yeni klasör" yerine "oyunlar" gibisinden bir klasör oluşturun ve mevcut klasörü oraya taşıyın.

Çok teşekkürler gerçekten çözümü aslında aşırı basitmiş ama sen olmasaydın 4 yıl beceremezdim.
Dediğim şekilde yapınca çalıştı mı?

Evet çalıştı çok teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı