XDrive 15'li alınır mı?

Suni deri olduğu için eğer odanız havalanmıyorsa terletebilir. Onun dışında ben sorun görmedim, yine suni olduğundan dolayı çok ıslanmaya gelmez zamanla deride açılmalar yaşanabilir.

Hocam aslında pek emin olamadım kendim için yorum yapayım ben Hawk Fab V6 kullanıyorum gayet memnunum şu ana kadar problem yaşatmadı yaklaşık 4 ay oldu alalı ancak önemli bir noktaya değinmek isterim bu da deri kumaş mevzusu bilirsin koltuk seçimlerindeki en önemli karar deri kumaş olmasıdır yani deri olduğu için önermeyebilirim bana sorarsan kumaş bak şu yaz aylarında 36 derece havalarda mahvolursun cidden hocam bunu düşün derim bazı deri kullanıcıları bu konuda hiç memnun değil malzeme kalitesi konusunda oldukça iyidir onda sorun yok ama deri olması işte sorun teşkil edebilir bilmiyorum nerede oturuyorsunuz ama her türlü yazın terletir diye düşünüyorum ve tabii deride soyulma da olabiliyor onu da ekleyeyim genel olarak söyleyeceklerim bunlar buna göre düşünün derim ben Hawk öneririm future bakın bence.

Hocam Hawk'tan memnun musunuz çoğu kullanıcı uzun kullanımdan sonra sıkıntıları var diyor ve gıcırdamalar çok oluyormuş Hawk'ya da xDrive 15'li Plus almayı düşüyorum fab v6'nın deneyimlerini paylaşabilir misin?

Hocam Hawk'tan memnun musunuz çoğu kullanıcı uzun kullanımdan sonra sıkıntıları var diyor ve gıcırdamalar çok oluyormuş Hawk'ya da xDrive 15'li Plus almayı düşüyorum fab v6'nın deneyimlerini paylaşabilir misin?
Evet,memnunum hocam bir sorunum yok şükür iyi koltuk gıcırtı falan yok hocam en başta olmuştu sadece sonrasında gitti zaten ilk birkaç gün olmuştu sanırım o da yeni aldığımdan ama hiç gıcırdamıyor 1 yıldır kullanıyorum nadiren de koltuğu yağlıyorum zaten kutusunda bakım seti var içerisinde yağ ve temizlik spreyi var onları da ara sıra kullanıyorum gayet iyi tek memnum olmadığım demeyim de negatif etkisi 1.yılın sonunda azıcık bir şey kolçak göçtü içine çok az ama belli değil o kadar yani o da o kadar dikkate alınacak kadar büyük bir mesele değil işin özeti çok memnumum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı