xDrive Akdeniz vs Zio Fabric

298842

Hectopat
Selam, xDrive Akdeniz ile zio fabric modeli arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? İkisi de aynı fiyata geliyor. Zio'nun kendi sitesinden alacağım için koltuk 15 günde falan geliyor sanırım ama acelem yok zaten. Boy 1.85 kilo 90. ikisi de ortalama 5500 TL civarına geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olur belki, iki koltuğu burada karşılaştırmış. Ben iki koltuğuda denedim, ilk başta xDrive Akdeniz'i denemiştim ama denerken o koltuk bütçemi aşıyor diye öylesine denemiştim. 9 10 gün sonra bütçemi arttırıp zionun yerine gidip denemiştim hoşuma çok gitti sipariş verdim. xDrive Akdeniz'i alma niyetim yokken denediğim için bir şey diyemem. Ben xDrive Akdeniz'i denerken yaslanma yeri esniyordu o ayar nasıl kapanıyor bilmiyordum. Arkama yaslanınca yatar pozisyona kadar esniyordu, dik pozisyonda deneyemedim. Zio benim bi tık daha hoşuma gitti. Zio alacaksanız eğer oturma yerine visco hafızalı sünger ekleyin bi de rocking chair fonksiyonu olduğu için 200tl farkla 180 derece yatabilen mekanizmayı seçin.

Zio alırsanız kupon kodu kısmına pqueen yazın yüzde 10 indirim veriyor. Başka kuponlarda var hepsi yüzde 10 veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı