XDrive ALTAY Profesyonel Çalışma Koltuğu vs xDrive Altay Profesyonel Oyuncu Koltuğu

Atalay Arık

Kilopat
Yer
Lüleburgaz
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 4590 Asus Rog Strix RX 570 2 tb hdd + 500 gb ssd + 8+4 12 gb ram
Aralarındaki fark nedir , oyuncu koltuğu daha ucuz.

Gaming modelde suni deri kısımlar var çalışma modelinde tamamen kumaş bir kaplamaya sahip onun dışında ölçülerinde veya mekanik özelliklerinde fark görünmüyor

Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.

Ben XDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen Altay modelini aldım 5 para etmez. İlk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.

Niron comfort aldım memnunum.

Evet, 4800'e aldım 6000 oldu şimdi 5200 olmuş 1 hafta içinde olan fiyat değişimleri :D
Ülkede her şey yatırım aracı olmuş YTD 😅

Ben xDrive'nin en iyi pahalı ve en iyi denilen ALTAY modelini aldım 5 para etmez. ilk koltukta leş gibi koku vardı, koltuk değişti koku devam etti, kolçak bozuk çıktı, koltuk sabitken çok sallantı var ve koltuktan aşağıya kayıyordum en sonunda iade edip kurtuldum.

Edit : Konu ve mesaj silinmediği için yazıyorum.

Firma sorunu çözüp ücret iadesinde bulundu.

Edit : Konu ve mesaj silinmediği için yazıyorum.

Firma sorunu çözüp ücret iadesinde bulundu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı