XDrive mı Hawk mı?

Bilal_T

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ancak hangisinin daha iyi olduğunu çözemedim. Bütçem 11000-10000 TL falan bildiğiniz güzel koltuk varsa atabilirsiniz ancak şu anda xDrive atak alacak gibiyim.

Arkadaşlar ben oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum ancak hangisinin daha iyi olduğunu çözemedim. Bütçem 11000-10000 TL falan bildiğiniz güzel koltuk varsa atabilirsiniz ancak şu anda xDrive atak alacak gibiyim.
İki markanında güzel koltukları var. Bende Xdrive öneririm ama modelinden modeline değişiyor. Markaların mağazalarına gidip deneme şansınız varsa deneyip öyle alın bence.

Hocam avatarınıza bayıldım.

Bütçenize uygun çok fazla model var, bu yüzden durum kafa karıştırıcı oluyor.
Marka olarak her ikiside bilinen güvenilir markalar.

Future 13k seviyesine yükselmiş, xdrive da fırtına ya da akdeniz modellerini inceleyebilirsiniz.

Hocam avatarınıza bayıldım.

Bütçenize uygun çok fazla model var, bu yüzden durum kafa karıştırıcı oluyor.
Marka olarak her ikiside bilinen güvenilir markalar.

Future 13k seviyesine yükselmiş, xdrive da fırtına ya da akdeniz modellerini inceleyebilirsiniz.
Hocam merhaba Zio fabric venom alacağım 9800 e nasıl? Ayak uzatma dahil ve visco sünger.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı