XDrive sancak alınır mı?

Tavsiye eder misiniz?

• Alınır

Oy: 54 64,3%
  • Alınmaz

Oy: 30 35,7%

• Oy verenlerin toplamı
    84
Yaşadığınız şehirde şubesi varsa mutlaka gidip almanızı tavsiye ederim. Ben internetten bakınca 15'li modelini beğendim fakat gidip denediğimde hiç rahat edemedim oturma kısmı dar geldi. Anka modelini konforlu bulup onu aldım fakat Sancak modelini de denemiştim. Oturma kısmı fena değil, genel olarak konforlu gibiydi. Boy ve kilodan problem olacağını sanmam ama 1.85 modellerine de bakabilirsiniz.
Maalesef öyle bir imkanım yok. Sizlerin tavsiyelerine göre internet üzerinen sipariş vereceğim.
1.87 boy 80 kilo ile 15'li modelini 7 aydır kullanıyorum çok memnunum ben. Gidip deneyerek alınması lazım kesinlikle arkadaşa katılıyorum.
Teşekkürler tavsiyeniz için.
Geçen senenin konusunu neden gün yüzüne çıkardınız yahu?
Yönetim öyle istedi. Yeni açtığım konuyu bir vatandaş reportlamış.

---

Xdrive haricinde oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu önerileriniz varsa onlara da açığım arkadaşlar. Bütçem 1500 tl.

Maalesef öyle bir imkanım yok. Sizlerin tavsiyelerine göre internet üzerinen sipariş vereceğim.

Teşekkürler tavsiyeniz için.

Yönetim öyle istedi. Yeni açtığım konuyu bir vatandaş reportlamış.

---

Xdrive haricinde oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu önerileriniz varsa onlara da açığım arkadaşlar. Bütçem 1500 tl.
Ikea markus düşünüyorum ben uzun vade ve konfor için. Kolçak hariç geri kalan herşeyde mükemmel bir ürün yabancı site yorumlarına ve youtube baktığımda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı