Maalesef öyle bir imkanım yok. Sizlerin tavsiyelerine göre internet üzerinen sipariş vereceğim.Yaşadığınız şehirde şubesi varsa mutlaka gidip almanızı tavsiye ederim. Ben internetten bakınca 15'li modelini beğendim fakat gidip denediğimde hiç rahat edemedim oturma kısmı dar geldi. Anka modelini konforlu bulup onu aldım fakat Sancak modelini de denemiştim. Oturma kısmı fena değil, genel olarak konforlu gibiydi. Boy ve kilodan problem olacağını sanmam ama 1.85 modellerine de bakabilirsiniz.
Teşekkürler tavsiyeniz için.1.87 boy 80 kilo ile 15'li modelini 7 aydır kullanıyorum çok memnunum ben. Gidip deneyerek alınması lazım kesinlikle arkadaşa katılıyorum.
Yönetim öyle istedi. Yeni açtığım konuyu bir vatandaş reportlamış.Geçen senenin konusunu neden gün yüzüne çıkardınız yahu?
Ikea markus düşünüyorum ben uzun vade ve konfor için. Kolçak hariç geri kalan herşeyde mükemmel bir ürün yabancı site yorumlarına ve youtube baktığımda.Maalesef öyle bir imkanım yok. Sizlerin tavsiyelerine göre internet üzerinen sipariş vereceğim.
Teşekkürler tavsiyeniz için.
Yönetim öyle istedi. Yeni açtığım konuyu bir vatandaş reportlamış.
---
Xdrive haricinde oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu önerileriniz varsa onlara da açığım arkadaşlar. Bütçem 1500 tl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.