Xenon X3440 ve RX 580 Sistem Toplama

Darboğaz olur büyük ihtimal o.c kurtarmaz.
Bulabilirsen 2. veya 3. nesil i7 bulmaya çalış.
2600k, 2700k, 3700k gibi.

İkinize de cevap vereyim.
P55 anakartlar OC' suz stock değerlerde DDR3 2200 MHz RAM desteklerken
H55 anakartlar OC' suz stock değerlerde DDR3 1333 MHz RAM desteklemekte.

P55 anakartlarda Multi-Graphics Technology dediğimiz crossfire özelliği mevcut. H55 lerde ise yok.
En belirleyici özellik ise P55 chipsetli anakartlar H55' e göre çok daha verimli Overclock değerleri sunuyor. H55 chipsetler Overclock için P55 lere göre zayıf kalıyor.
Peki bu sadece MSI anakartlar için mi geçerli yoksa Asus, Gigabayte gibi anakartlar için de geçerli mi?

Peki bu sadece MSI anakartlar için mi geçerli yoksa Asus, Gigabayte gibi anakartlar için de geçerli mi?
Chipset her birinde aynı olarak kullanılıyor board üreticilerinin anakartlara eklediği ufak tefek değişiklikler olabilir ancak temel olarak marka farketmeksizin P55 anakartlar H55 anakartlardan daha profesyonel ürünlerdir.

Oc ile mi stock ile mi kullanıyorsun?
stock ile kullanıyorum anakartım oc desteklemiyor xeon x3440 a güvenebilirsin beklediğinden daha iyi bir işlemci

Elimde bir adet H55 anakart var. Arkadaki 6 USB portundan 3 tanesi malesef çalışmıyor ama harici PSI USB kartı takılı ve alternatif 3 adet USB girişi oluşturdum kasanın arkasına. Eğer düşünürsen fotograflarını buraya koyuyorum benimle iletişime geçebilirsin.

366680

Anakart tamamıyla çalışıyor. Altta PSI yuvasında takılı USB kartı var arka tarafında 3 adet çıkış var. üstteki 3 adet çıkışı onunla düzelttim. Bunun dışında kartın üzerinde de 1 adet USB girişi var yani kasanın içinde kalıyor pek kullanışlı değil ama üzerine USB wifi aparatı takılabilir.

366681

Çalışmayan 3 USB yerine bu ürün takılarak kullanılıyor.

x3440 - x3470 gibi işlemcileri destekliyor ve 16 GB RAM desteği var.

P7H55D-M EVO Anakartın marka ve modeli resmi sitesi burada mevcut düşünürsen haber ver.

366682

Sistem çalışıyor müzik dinlerken çektiğimiz bir fotoğraf. Anakart %100 çalışıyor.

Elimde bir adet H55 anakart var. Arkadaki 6 USB portundan 3 tanesi malesef çalışmıyor ama harici PSI USB kartı takılı ve alternatif 3 adet USB girişi oluşturdum kasanın arkasına. Eğer düşünürsen fotograflarını buraya koyuyorum benimle iletişime geçebilirsin.

Eki Görüntüle 366680

Anakart tamamıyla çalışıyor. Altta PSI yuvasında takılı USB kartı var arka tarafında 3 adet çıkış var. üstteki 3 adet çıkışı onunla düzelttim. Bunun dışında kartın üzerinde de 1 adet USB girişi var yani kasanın içinde kalıyor pek kullanışlı değil ama üzerine USB wifi aparatı takılabilir.

Eki Görüntüle 366681

Çalışmayan 3 USB yerine bu ürün takılarak kullanılıyor.

x3440 - x3470 gibi işlemcileri destekliyor ve 16 GB RAM desteği var.

P7H55D-M EVO Anakartın marka ve modeli resmi sitesi burada mevcut düşünürsen haber ver.

Eki Görüntüle 366682

Sistem çalışıyor müzik dinlerken çektiğimiz bir fotoğraf. Anakart %100 çalışıyor.

Teşekkür ederim peki sizle nasıl iletişime gecebilirim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı