Xeon 3440 Overclock AIDA 64 Testi

sewket10

Decapat
Arkadaşlar sistemim Xeon 3440, GTX 960, 8 GB 1600 MHz RAM, 240 GB SSD'den oluşuyor. Kule tipi 4 borulu soğutucu var. Termal macunu yeni sürüldü. Sistemi şu anda overclock edilmiş şekliyle3.2 GHz'de çalıştırıyorum. İşlemcimin stock halinde 1333 MHz RAM desteği var. Overclock yaptığım için RAM'leri 1600 MHz olarak kullanıyorum. Sistem stabil çalışıyor aslında. Aida stres testinde çekirdekler ile CPU arasında sıcaklık farkı garip geldi. Sıcaklık değerleri normal midir? Bilgili arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

368336
368337

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim Xeon 3440, GTX 960, 8 GB 1600 MHz RAM, 240 GB SSD'den oluşuyor. Kule tipi 4 borulu soğutucu var. Termal macunu yeni sürüldü. Sistemi şu anda overclock edilmiş şekliyle3.2 GHz'de çalıştırıyorum. İşlemcimin stock halinde 1333 MHz RAM desteği var. Overclock yaptığım için RAM'leri 1600 MHz olarak kullanıyorum. Sistem stabil çalışıyor aslında. Aida stres testinde çekirdekler ile CPU arasında sıcaklık farkı garip geldi. Sıcaklık değerleri normal midir? Bilgili arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 368336Eki Görüntüle 368337

i7 930@3.99 ghz de bu ısıları veriyor macho fr2 kule tipi soğutucu var bence voltaj ayarını bir tık düşürüp tekrar test yapın testte problem çıkmazsa bir tık daha düşürün ama sadece işlemci remler otomatik olarak kalsın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı