emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartım: G41M-COMBO. İşlemcim: Xeon 5430. Videodaki adımları teker teker yapsam sıkıntı yaratırı mı?
Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakartım: G41M-COMBO. İşlemcim: Xeon 5430. Videodaki adımları teker teker yapsam sıkıntı yaratırı mı?
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 15 Aralık 2020 #2 Xeon işlemcilerde OC sonrası sistemde kapanmalar olabiliyor. Artı 0 Eksi
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 15 Aralık 2020 #3 Xeon'lar OC sevmezler. Server islemcileri OC sevmezler. Ama güzel bir güç kaynağın ve soğutucun varsa, elindeki işlemci de OC seven işlemci ise neden olmasın. Soğutucu kısmı önemli. Artı 0 Eksi
Xeon'lar OC sevmezler. Server islemcileri OC sevmezler. Ama güzel bir güç kaynağın ve soğutucun varsa, elindeki işlemci de OC seven işlemci ise neden olmasın. Soğutucu kısmı önemli.
KS KS emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #4 Furkan17TR dedi: Xeon'lar OC sevmezler. Server islemcileri OC sevmezler. Ama güzel bir güç kaynağın ve soğutucun varsa, elindeki işlemci de OC seven işlemci ise neden olmasın. Soğutucu kısmı önemli. Genişletmek için tıkla... M200 idare eder mi? Snowman M200 Son düzenleme: 15 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: Xeon'lar OC sevmezler. Server islemcileri OC sevmezler. Ama güzel bir güç kaynağın ve soğutucun varsa, elindeki işlemci de OC seven işlemci ise neden olmasın. Soğutucu kısmı önemli. Genişletmek için tıkla... M200 idare eder mi? Snowman M200
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 15 Aralık 2020 #5 emirtpp dedi: M200 idare eder mi? Snowman M200 Genişletmek için tıkla... Bunu sorman bile hata bence. Artı 0 Eksi
emirtpp dedi: M200 idare eder mi? Snowman M200 Genişletmek için tıkla... Bunu sorman bile hata bence.
KS KS emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #6 Furkan17TR dedi: Bunu sorman bile hata bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım pek şey değilim cahillime verin. Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: Bunu sorman bile hata bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım pek şey değilim cahillime verin.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 15 Aralık 2020 #7 emirtpp dedi: Nasıl yani anlamadım pek şey değilim cahillime verin. Genişletmek için tıkla... O soğutucu soğutur. Bayağı büyük. Çift kuleli. Eğer işlemci takoz değilse OC yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
emirtpp dedi: Nasıl yani anlamadım pek şey değilim cahillime verin. Genişletmek için tıkla... O soğutucu soğutur. Bayağı büyük. Çift kuleli. Eğer işlemci takoz değilse OC yapabilirsiniz.