Xeon E5450 için BIOS Modlama

Modlanmış BIOS u hazırladım. BIOS flashlama/modlama risklerinin farkındasınız. Bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden ben sorumlu değilim.
GA-G41M-COMBO anakartın sayfasındaki en güncel BIOS kullanılarak modlama yapılmıştır.
How to Update CPU Microcode in an AMI BIOS - For LGA 771 & 775 adresindeki mikrokodlar alınmıştır.

MEGA

Sonuçtan haberdar etmeyi unutmayınız.
Hocam merhaba özelden mesaj atamıyorum nedense yetkim yokmuş, 2 yıl önceki bios modlamış olduğunuzu gördüm. Elimde Hp 15ab215nt latop var, bu laptobun biosunu modlarmısn. sata modu IDE bir türlü ACHI yapamıyorum çünkü advanced bios ayarlarım kapalı. yardımcı olursan müteşekkir olurum.

Hocam merhaba özelden mesaj atamıyorum nedense yetkim yokmuş, 2 yıl önceki bios modlamış olduğunuzu gördüm. Elimde Hp 15ab215nt latop var, bu laptobun biosunu modlarmısn. sata modu IDE bir türlü ACHI yapamıyorum çünkü advanced bios ayarlarım kapalı. yardımcı olursan müteşekkir olurum.
Denerim. Ancak söz vermeyeyim. Bu daha çok unlock kısmına giriyor. Çok da tecrübeli değilim. İngilizcen varsa bios-mods.com diye bir site var. Orada(forum) sisteminin gerekli özelliklerini paylaşırsan onlar yapar. Tecrübeli kişiler var orada.

Denerim. Ancak söz vermeyeyim. Bu daha çok unlock kısmına giriyor. Çok da tecrübeli değilim. İngilizcen varsa bios-mods.com diye bir site var. Orada(forum) sisteminin gerekli özelliklerini paylaşırsan onlar yapar. Tecrübeli kişiler var orada.
biraz göz attım ama artık orasıda aktif değil bir çok kişinin unclock istekleri cevapsız bekliyor. bana sadece IDE belasından kurtaracak 1 tane secenek acabilirsen müteşekkir olurum. Ssd taktım tam performans alamıyorum hocam.
Bios linki; https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp88501-89000/sp88644.exe
hocam yinede dediğiniz gibi, o forum'da konuyla alakalı bir istek yaptım. düşüncem; bir tek siz müsaitseniz uğraşırsanız, forumda dediğim gibi çok istek cevapsız bekliyor.

Son düzenleme:
ben de xeon 5450 kullanıyorum ama hiçbir zaman modlamaya çalışmadım.Ağır bir oyun oynamıyorum.Lol cs go vs. ama hiç sıcaklık değer cıktığını da görmedim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı