Xeon E5450 işlemciye delid yapmak

Hocam anakartınız 4 faz ve 8 mosfetli bir anakart dolasıyla fazla overclock yapmanızı önermem çünkü işlemci beslemesi yetersiz konuma gelince sistem GHz düşürmeye başlayacak ve anlık donmalar yaşayabilirsiniz.

Image1535193834.683337.jpg
Hocam şöyle bir hata alıyorum onarım moduna giremedim ne yapabilirim?

Hocam sisteminizin önyükleme (boot) bölümü ile alakalı bir durum bu eğer windows medyanızı takıp başlangıç onarma yapıp sistemi açabilirseniz iyi olur açılmaz ise temiz bir sistem kurmanızı öneririm.

Bios’u varsayılan ayarlarına döndürünce düzeldi teşekkürler. Ama ben buna düzgün bi güç kaynağı almadan overclock yapamayacağım anlaşıldı.

Bios’u varsayılan ayarlarına döndürünce düzeldi teşekkürler. Ama ben buna düzgün bi güç kaynağı almadan overclock yapamayacağım anlaşıldı.
Bu konu ile ilgili kanalıma video yüklemiştim. Eğer izlerseniz hocam sorularınız cevap bulmuş olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı