İşlemciyi takmadan önce modla http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ bu siteden bulabilirsin anakartının modlu BIOS'unu.
BIOS’u az önce modladım. Bir sorun çıkmadı çok şükür
İşlemciyi takmadan önce modla http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ bu siteden bulabilirsin anakartının modlu BIOS'unu.
AIDA64'ten işlemci sıcaklık değerlerine bakıp yazabilirmisiniz?BIOS’u az önce modladım. Bir sorun çıkmadı çok şükür. Daha işlemcinin gelmesini bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Yükledim de, nasıl bakacağım ?AIDA64'ten işlemci sıcaklık değerlerine bakıp yazabilirmisiniz?
Rica ederim.
AIDA64'ten işlemci sıcaklık değerlerine bakıp yazabilirmisiniz?
Rica ederim.
Bu arada işlemci 95W tüketiyormuş. (Şu an kullandığım) fazla mı ?AIDA64'ten işlemci sıcaklık değerlerine bakıp yazabilirmisiniz?
Rica ederim.
Xeon E5450'ye göre fazla, sıcaklık değerlerin normal bios'u güncellediğinden kesin emin misin ?Yükledim de, nasıl bakacağım ?
Eki Görüntüle 369077Eki Görüntüle 369078
Bunlar mı ?
Bu arada işlemci 95W tüketiyormuş. (Şu an kullandığım) fazla mı ?
Çıkar ama kullanabilirsiniz. Çünkü anakart LGA 775 ile uyumlu Xeon E5450 ise LGA 771 anakartlarla uyumlu ancak anakart bios modlama diye bir şey var eğer araştırırsanız bulursunuz. Sizin anakartınız modlama ile uyumlu ama bu iş biraz zor benim size önerim anakart 4GB RAM desteklediği için 4GB ile cidden Fortnite oynayamazsınız. Zaten Fortnite en az 3GB RAM yiyor 8GB bile yetmemeye başlamışken bence sistem yükseltilirken de yeni sistem alınırken de en giriş seviye 8GB RAM olmalı LGA 771 ve de en az 8GB RAM destekleyen bir anakart alın. Hiç modlama gibi saçma şeylerle de uğraşmamış olursunuz.
E5450 ile RX 460 darboğaz yapmaz. 1050'ye ufak O.C ile darboğaz yapmıyor. Bilgi için söyledim sadece. Yanlış bilgilendirme arkadaşı.Fornite zaten minimum 3GB RAM kullanıyor. Xeon E5450 RX 460 ile bile çok az bir miktarda darboğaz yapıyor. GTX 1050 ile yapmama ihtimali yok. GTX 1050 2GB şuan 800-900 TL RX 460 2GB ise 350-400 TL arası ve aralarında 10-15 fps fark var o fiyata değmez hem artık GTX 10 serisi ekran kartı almak pek mantıklı değil.
Arakdaş sıcaklıkları atmamış ki. Neye göre normal?Xeon E5450'ye göre fazla, sıcaklık değerlerin normal bios'u güncellediğinden kesin emin misin ?
E5450 ile RX 460 darboğaz yapmaz. 1050'ye ufak O.C ile darboğaz yapmıyor. Bilgi için söyledim sadece. Yanlış bilgilendirme arkadaşı.
Arakdaş sıcaklıkları atmamış ki. Neye göre normal?
Ya kasasının fanı varsa ve kasanın içi çok dağınık değilse sıcaklık konusunda hiç bir sorun çıkmaz. Arkadaşı boşu boşuna yoruyorsunuz. Sizin bahsettiğiniz çok ısınan işlemci X5450. E5450 veya 5430'da öyle bir şey yok.
İşlemci şuan E5450 değil. İşlemciyi takmadan BIOS modla denildi o yüzden şu anki Q8200'ün ısısını görüyorsunuz.Xeon E5450'ye göre fazla, sıcaklık değerlerin normal bios'u güncellediğinden kesin emin misin ?
İşlemci şuan E5450 değil. İşlemciyi takmadan BIOS modla denildi o yüzden şu anki Q8200'ün ısısını görüyorsunuz.
Güç tüketimi bana normal geldi, fakat ısıya nereden bakacağım bulamadım.Orda belirtmek istediğim güç tüketimi.
Güç tüketimi bana normal geldi, fakat ısıya nereden bakacağım bulamadım.
@FantastikTürk @Bellamy
Bu arada BIOS'u güncellediğime eminim. ASUS EZ Flash falan girip her şeyi yaptım 5 sn bekletip PC'ye restart attı. Ayrıca bu sıcaklıklar belki modlamadan önce de vardı.
Güç tüketimi bana normal geldi, fakat ısıya nereden bakacağım bulamadım.
@FantastikTürk @Bellamy
Bu arada BIOS'u güncellediğime eminim. ASUS EZ Flash falan girip her şeyi yaptım 5 sn bekletip PC'ye restart attı. Ayrıca bu sıcaklıklar belki modlamadan önce de vardı.
Hocam şu konuya bi' bakar mısınız. Kafam karıştı :/OEM RX 460 takınca BIOS ekranında kalıyor
OEM RX 460 Ekran kartı satın aldım. Bilgisayara taktım ekrana görüntü gelmiyor fakat bilgisayar çalışıyor. Windows da açılmıyor BIOS ekranında kalıyor. Ben ekran kartında sıkıntı var zannettim ekran kartını geri yolladım. Adam da "bu ekran kartı çalışıyor PUBG bile oynadım ama yine de yenisini...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.