Xeon E5450 ve RX460 ekran kartı

burakxcoskun

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. 2.el olarak E5450 RX460, ASUS P5G41T, 4 GB DDR3 RAM, ve 400 Watt PSU almayı düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Darboğaz olsun, 2.el piyasası olsun. Şu an elimde hiçbir parça yok test etme şansım yok o yüzden tek tek alıp 1 hafta içerisinde birleştirmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?

E5450 RX 460'a GTA 5, PUBG Steam gibi işlemci yükü ağır oyunlarda darboğaz yapar, daha çok GPU'nun ağırlıkta olduğu oyunlardaysa fazla bir problem olmaz, çok üzmez. Kullanılabilir, yalnız 4 GB RAM birçok oyunda sıkıntı yapar şu an. Mümkünse 8 GB yapmaya çalışın onu.

Kullandığım sistem bu, overclok ile neredeyse hiç darboğaz yaşamıyorum ama güç kaynağının adam gibi 400W verdiğinden emin değilsen 500W bir güç kaynağı öneririm.

4. ve 5. nesil i3 ve i5'e kafa tutuyor. Bu işlemci
Bayagi tutuyormus ya. Arada 20 FPS fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cevaplarınız için teşekkür ederim, stock olarak kullanmayı düşünüyorum. yeni nesil oyunlarda gözüm yok. lol csgo belki rainbow.. bu oyunları oynayabilir miyim acaba stock olarak..ayrı bir sorum daha var. letgo çoğu psu da sata girişi yok normal mi bu

cevaplarınız için teşekkür ederim, stock olarak kullanmayı düşünüyorum. yeni nesil oyunlarda gözüm yok. lol csgo belki rainbow.. bu oyunları oynayabilir miyim acaba stock olarak..ayrı bir sorum daha var. letgo çoğu psu da sata girişi yok normal mi bu
Ayarları yüksek tutar iseniz, darboğaz yapmayacaktır. Ben X5450 ile R9 280X kullanıyorum (GTX 1050 Ti'dan biraz daha güçlü kart) sadece %20 lik bir darboğaz söz konusu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı