Bugün gidip 8 gb daha ram aldım sisteme, teşekkür ederim sıradaki hedef rx 580 

hocam tam dediğin setupı kurucam.Merhaba, anlık sistemim 16 gb ram, belirttiğim işlemci, ekran kartımı 8 gb 580 olarak güncelledim. Gayet tatmin ediyor monitörü de değiştirdim memnunum 1 aydır kullanıyorum rx 460 ile base kullanıcaksan 3470 güzel bir seçim ama o.c yapacaksan ekran kartı yetersiz gelebiliyor.
Daha almadım. Niyetim 580 kullanmak. Ama kesin karar veremedim daha.580 mi var 460 mı kullanacaksın?
16gb yaptıkdan sonra psu değiştirmen lazım hocamArkadaşlar merhaba, elimde aşağıdaki sistem var, sorum şu: Bu sisteme RX 580,8 GB RAM ekleyip 16'ya tamamlayıp, PSU alıp yoluma devam edeyim mi kararsız kaldım 1080P de oyun oynuyorum, oynadığım zaman beni üzmeyecek akıcı oyun oynatabilecek bir hale getirmek istiyorum kasayı. Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce Xeon sistemi güncelleyip kullanmak mantıklı mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Sistemim.
İşlemci: Xeon 3470 ( anakartım 4GHz'ye overclock a müsait)
Ekran kartı: RX 460 2 GB.
RAM: DDR3 8 GB.
PSU: 350 Watt.
Hocam direk sistem olarak alıcam16gb yaptıkdan sonra psu değiştirmen lazım hocam![]()
X3440 güzel ya overlock yapılınca güzel bir soğutucu aldıktan sonra
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.