Anladım, teşekkürler. Anakart, RAM nasıl hallettin? Ben direk Aliexpress'ten set olarak almayı düşünüyorum. Tabi olabildiğince ucuz halletmeye çalışıyorum.
Ben hazır olarak aldım 1850'ye RX 470 8 GB 1600MHz RAM vs. anakart ise GA-H55M-S2. ama arkadaşa topladık parça parça, şu şekilde alabilirsiniz.
12 yıllık satıcı GET yok direk IBAN atılıp alınıyor ama sorun çıkmaz güvenilir Adana'dan sipariş verdik sorunsuz geldi, İstanbul'da satıyor:
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci: Pazarlık yaptık 100'den gonderdi kargo bize ait GET ile geliyor bu.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran kartı ise olduğun şehirden ikinci el RX 470-570 hatta belki 580 bulabilirsin 700-800-900 TL arası bir fiyattan, sorunsuz olmasına dikkat et garantili olursa mis gibi olur.
RAM'de aynı şekilde olduğun şehirden, DDR3 1600MHz olsun en az ve anakart 32 GB destekliyor sanırım tam bulamadım eğer 16 destekliyorsa önce 2x4 yapıp sonra 2x4 GB daha alırsın.
İşlemci soğutucu: Kesin al,
Ultra güçlü 6 bakır kanallı 3 kırmızı fanlı X6 cooler fan 299, 99 TL yerine 158, 49 TL.
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kasa + PSU kötü diyenler olmuş bir fikrim yok uygun fiyatlı olduğu için aldık.
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Son olarak da anakart üstüne küçük mosfet soğutucular kargo beraber 23 tutar o da sanirim. Ben bazı parçaları sıfır attım kaliteli kelepir ikinci el bulursan o sekilde de alabilirsin.