XFX 9070XT Mercury Gaming Edition nasıldır?

Techspot'ta birkaç modelin testini gördüm de XFX epey serin çalışıyor görünüyor. ASUS TUF da iyi duruyor ama fiyat karşılaştırınca aralarında 6-7 bin lira fark var. Bir Sapphire kullanıcısı olarak aklım XFX'e kayıyor ama kararsız kaldım yine de.

Eki Görüntüle 2511161

Burada olan yazmasada OC modeli RGB'si falan var soğutması da belki farklıdır diye ben Gigabyte Gaming OC aldım 33400'e.

Fiyatlara bakınca dayanamadım, ucuza kaçarak Amazon'dan Pulse olanı sipariş verdim. Bakalım ASUS TUF 3070 Ti'dan geçişim mutlu edecek mi?

Bende indirim var sanıyordum da yokmuş yine de Gigabyte Gaming OC aldım 33400'e.
Şu an 6600 XT'den geçtim işlemcim i5 11600 Kasma takılma olmasa da bayağı bir darboğaz var yakında diğer parçaları da değiştireceğim.

Hayırlı olsun yeni ekran kartınız. Bende işlemci 5700x3D. İnşallah darboğaz sorunu olmaz. Hayatımda ilk kez bir teknolojik ürünü bunun fiyatı idare eder deyip aldım. Bakalım neler olacak.

Sağ olun size de hayırlı olsun benim işlemcim 5600X e tekabül ediyor sizinki bayağı güçlü buna kıyasla bence 2K da pek bir kayıp yaşamazsınız.

@Dragonerian hayırlı olsun. Oyundan oyuna değişiklik gösteriyor ama hotspot değerlerini kontrol ettin mi acaba? Türkiye'de XFX OC versiyonu yok sanırım; epey bakındım sitelere hep normal versiyonu var.

Ben gigagbyte Gaming OC aldım hotspotum FurMark'da bayağı sıcak galiba 92 95 arası diğer değerler gayet iyi sanırım termal macun akmış kartta gelirken fanın üstündeydi hatta da pek bir problem yok gibi şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı