XFX RX 6600 XT 9000 TL!

O dediklerinin sene içerisinde çözülebileceğine inanıyor musun? Çip krizinin bu sene içerisinde düzeleceğine ihtimal vermiyorum. Düzelirse dediğin anca olabilir.
Çip krizi bu sene içerisinde çözülür evet, tamamen çözülür her şey normalleşir demiyorum ama şimdiye nazaran büyük ölçüde düzelme olacaktır.

Bizim bu düzelmeden nasıl etkileneceğimiz ise mualla.. Kartların dolar bazında fiyatları düşse bile doların yükselmeyeceğinin bir garantisi yok. Şuanda dolar 15 liralara dayandı, bakarsın yıl sonuna 20 olur..
 
Doları tutabilene aşk olsun ucuzlayacağını hiç sanmıyorum arada sırada nispeten uygun fiyat buluruz artık paranız varsa alın gitsin.
 
@Rustin Cohle 8.600 TL civarlarına düşmüştü, bu fiyata alınmaz. Soğutması pek iyi bir model denemez.

Kardeşim bana gelip bu fiyata düştü demeyin ben bugüne bakarım bende biliyorum 8600 düşük bir fiyat bile değil Jp'de dün gece 53000 yen fiyata satıldı 7500 TL gibi fiyata Pulse modeli yani düştüyse konu aç.
 
Evet 10 dk anca durdu stokta zaten Sapphire Pulse olanı bizim ülkede bu kart garantili olarak düşeceği 8400 civarı olur 7K civarı TR garantili sıfır 6600XT bulmak imkansız gibi bir şey belki ileride dolar 8 civarına inerse o zaman.
ben aldım ya düşer :D ilginç durum cidden neyse hepimiz adına güzel olan o olur ne diyim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı