Merhaba. Sistem toplamayı düşünüyorum. Elimde halihazırda başlıkta belirttiğim kasa var. XFX RX 6900 XT 34 cm uzunluğunda. Kasanın desteğini bilmiyorum. Sizce bu ekran kartı bu kasanın içerisine sığar mı?
Ucu ucuna sığmıyor. Kasanın maksimum desteği 330mm.
![]()
MAG FORGE 100R | Gaming Case | The Most Innovative, Sophisticated and Customizable Gaming Chassis
The MAG FORGE 100R is a powerful mid-tower gaming chassis made for a fancy ARGB showcase. Tool-less tempered glasses designed for a very easy upgradability & show your gaming style.tr.msi.com
HDD yuvası PSU desteğini etkiler, ekran kartının değil.
Bütçeniz nedir?Anladım hocam, peki hava sirkülasyonu iyi olan ve bu ekran kartını destekleyen bir kasa önerebilir misiniz ?
Sizin sorduğunuzu anladım fakat HDD için ayrılan bölüm muhtemelen kasanın arkası için belirtilmiş. Öyle olmasa bile ekran kartı + HDD olarak düşünmeyin o mesafeyi. O görselde ki sıvı soğutmanın 240 lık olduğunu göz önünde bulundurduğunuz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yani HDD için 33 cm den sonra ayrılmış bir mesafe yok.Hocam attığınız linki inceledim de orada ekran kartı için ayırdığı kısmın sağında HDD için bir yer ayrıldığı söylenmiş. Orayı kullanıp HDD'yi yukarı taksak herhangi bir sorun olur mu?
Anladım hocam 18 bin bandında şu an almayı düşünüyorum sağolun teşekkür ederim.Sizin sorduğunuzu anladım fakat HDD için ayrılan bölüm muhtemelen kasanın arkası için belirtilmiş. Öyle olmasa bile ekran kartı + HDD olarak düşünmeyin o mesafeyi. O görselde ki sıvı soğutmanın 240 lık olduğunu göz önünde bulundurduğunuz zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yani HDD için 33 cm den sonra ayrılmış bir mesafe yok.
Ekran kartı bugün çok uygun bir fiyata düşerse ve almak istediğiniz bir ürünse alın geçin. Kasayı değiştirir yada modifiye eder ne bileyim bir şekilde çözersiniz.
Konu yeni olduğu için bir süre beklemem gerekiyor hocam teşekkürler size de.Öneri konusu açsanız daha iyi olacaktır. Bütçe belirtmeyi unutmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.