XFX RX 5500 XT sadece Chrome'da WattMan hatası veriyor

OscarLONG

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Hospitality I.T. Manager
RAM
Mushkin REDline 3600Mhz. 2X8 Gb.
SSD veya HDD modeli
Crucial 500Gb. M2 Hyperx 240Gb.
Ekran kartı
XFX RX 5500 XT 4Gb
Anakart
MSI X570a-pro
İşlemci
R9 3900X
Denemediğim benchmark test programı kalmadı. Ama nafile saatlerce Dying Light 2, ATS, ETS, Starfield, assetta oynuyorum tık yok. Ama Chrome ve YouTube ikilisini açınca rastgele zamanlarda sistem WattMan'a düşüp kilitleniyor. 500W Zalman Power ile de denedim. Sonuç aynı yani güç kaynağımda sıfır sıkıntı. Ekran kartını anakartımın 8X soketine de taktım donuç aynı. Windows 10'da bir salaklık olduğunu düşünüp Windows 11 kurdum yine aynı. Şu an tekrar Windows 10'a döndüm yine aynı. Kafayı yiyeceğim. Sadece chromda ve YouTube'da yapıyor. (bu arada donanım hızlandırmayı kapatarak ta denedim sonuç aynı)

Başına benzer bir şey gelen veya konu hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşımları için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir browser kullanmayı denediniz mi?

O zaman daha verimli bir browserla devam edebilirsiniz.

Mesele browser değil dostum. Chrome veya herhangi biri ile ekran kartının çökmesi. Düşünsene webtesin önemli bir iş yapıyorsun aygır gibi makine kilitleniyor. Defalarca hem de. Sonra işini halledip 6 saat dying2 oynuyorsun tık yok...

Mesele browser değil dostum. Chrome veya herhangi biri ile ekran kartının çökmesi. Düşünsene webtesin önemli bir iş yapıyorsun aygır gibi makine kilitleniyor. Defalarca hem de. Sonra işini halledip 6 saat dying2 oynuyorsun tık yok...
AMD problemleri diyelim o zaman.

Selam arkadaşlar hata tamamen AMD driver ve Microsoft kaynaklı imiş yeni paylaşılan frame gen ekran kartı eklentisi ile benim RX 5500 XT'nin içinden canavar çıktı vallahi. Kasma yok kilitlenme yok. Tahminimce Microsoft bilgisayarlarda özellikle ekran kartı ve HDD'lerin performanslarını kısıtlamaya çabalıyor. Framegen ekran kartı driver paylaşımı bunun ispatı sanki.

ATS Frame.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı