XFX RX 5500XT 8 GB nasildir?

Ben XFX markasını kötülemedim sadece RX 590 için soğutması yetersiz onu dile getirdim mangal işin esprisi :)
Ben %80 fan hızında çalıştırıyorum uçak gibi sesi var mübarek :D
Peki önerebileceginiz bu bütcelerde ve performansi assagi kalmayan yüksek devirde sessiz calisan kart var mi?
Ama 5500XT ni TDP degerleri 590 dan cok daha düsük.
Bu fan sesini ciddi etkileyecektir diye düsünüyorum.

Peki önerebileceginiz bu bütcelerde ve performansi assagi kalmayan yüksek devirde sessiz calisan kart var mi?
Ama 5500XT ni TDP degerleri 590 dan cok daha düsük.
Bu fan sesini ciddi etkileyecektir diye düsünüyorum.
Doğrudur ben kullandığım ekran kartı ile ilgili yorum yapmak istedim sadece. Bilgili arkadaşlar size öneri yapsa daha iyi olur. Kullanmadığım ekran kartlarıyla ilgili bana yorum yapmak veya öneride bulunmak düşmez. Benim kendi görüşüm XFX RX 590 modelinde yaşadığım sıkıntılardan dolayı bundan sonraki ekran kartı tercihim Nvidia olacaktır.
Benim tavsiyem hangi ekran kartına karar verirseniz onun iyi soğutmalı ve kronik problemleri olmayan modelini tercih etmenizdir. Sadece burası ile sınırlı kalmayın iyi araştırın başka kaynaklara bakın ve en önemlisi kullanıcı yorumlarını ve görüşlerine bakın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı