XFX RX 590 ekran kartım için sıvı soğutma önerisi verebilir misiniz? Veya takılabilir mi?
Ekran kartı için mi yoksa işlemci için mi? Anlayamadım.
XFX işlemci mi üretiyor?
AMD Radeon RX 590 ekran kartından bahsediyor.
Hocam tavsiyeniz için teşekkürler ama ben yine de denemek istiyorum yeni ekran kartı alamıyorum malum fiyatlardan dolayı.Ekran kartlarına özel sıvı soğutma kitleri satılıyor fakat bu işte tecrübeniz yoksa girişmeyin derim, hem elinizdeki karttan olursunuz hem de boş yere sıvı soğutma bloğu almış olursunuz.
Eğer çok istiyorsanız internetten aratın RX 590 Watercooling kit diye, ona göre satın alın.
Bende XFX RX 590 kullanıcısı olarak zamanında bunu düşünmüştüm.Yapılabilecek bir şey olsa bile bence değmez diye düşünüyorum. Eğer aşırı ısınma sorunu yaşıyorsanız undervolt yapabilirsiniz. Kendi kullandığım undervolt ayarları var isterseniz deneyebilirsiniz.
XFX RX 590 undervolt rehberi
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlere XFX RX 590 ekran kartım için kullandığım undervolt ayarlarını ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Ayrıca kartın stok ayarları ile undervolt ayarları arasındaki değerler farkına da bakacağız. Undervolt mantığı aslında deneme yanılma yöntemi ile kendi kartınız...www.technopat.net
Hocam yük altındaki sıcaklık değerleri nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.